Openprikken, etter eruitlaten en plakker op doen

Ik had al twee unieke bezoekers vandaag! Hallo en hallo.

Je hebt zo van die mensen he. Die zeggen dan dat ze wat later terug online zullen komen en dus blijf je geduldig wachten tot het zover is, ondertussen de tijd dodend door wat naar de laatste aflevering van Dead Like Me te kijken en wat te mailen naar Canadese meisjes (Hi Helen!), en zo zijn er plots vier volle uren voorbij en zijn die mensen nog steeds niet terug. Fraai is dat. En nu nog offline gaan ook!

Ik ben nogal verslaafd aan Solitaire Craving: tis net Patience, maar ge draait de kaarten één per één om en snelheid is erg belangrijk. Ja, ik ben inderdaad de Tom die momenteel op de vijfde plaats staat. U kan natuurlijk ook doen zoals mijn moeder en voor het minst aantal verplaatsingen gaan, maar mijn moeder is _vijftig_. Ik wil maar zeggen. Er ligt trouwens een magazine op onze keukentafel, de naam ben ik al vergeten maar het onderschrift is: “voor jongeren van boven de vijftig“. Moest ik om glimlachen, weet ook niet waarom.

Bon, ik ben volledig inspiratieloos, nog maar wat lachen met Bert dan! Bert vrijt dus al een paar maand met een meisje (dat is nog niet het grappigste van het verhaal), maar als je hem er naar vraagt dan zijn ze “gewoon vrienden”. In het begin vonden wij dat allemaal wel nog grappig, maar nu begon het vooral pijnlijk aan het worden. Maar geen nood, we zijn er bijna vanaf. Ze gaan namelijk, wait for it, wait for it, een _receptie_ geven volgende maand bij haar thuis om het grote nieuws aan de wereld te vertellen. I. Shit. You. Not. Ik vind het wel mooi dat twee mensen die denken dat de zon uit hun aars schijnt elkaar hebben gevonden, maar dat is toch te absurd voor woorden?

4 thoughts on “Openprikken, etter eruitlaten en plakker op doen

  1. Tien keer spelen? Ik heb elk van de 71 spelen al minstens tien keer gespeeld. Ik heb wel geen herexamens natuurlijk (haha).

    Onder welke naam speel je? Of is dat ook een staatsgeheim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *