Ik heb meer onderbroeken dan vrienden

Niet dat u eigenlijk nog een extra reden nodig heeft om mij te verafgoden (Ik doe des morgens ook maar pijp per pijp mijn broek aan hoor. Als ik al een broek aandoe, that is), maar ik kan met de nodige fierheid melden dat ik na al die maanden nog steeds Hard Rock Hallelujah van Lordi niet heb gehoord. In uw boek is het waarschijnlijk vreselijk origineel om met zo’n atypisch liedje Eurosong te winnen, maar het zat er gewoon aan te komen. Nu goed, als jullie maar gelukkig zijn. Hetzelfde met Eddy Wally, hoe je het nu ook draait of keert, hij blinkt toch niet uit in wat hij doet? De man is seniel, kent volgens mij minder zinnetjes dan mijn zus haar sprekende Barbie “Laten we een feestje houden vanavond!” en ik voel enkel plaatsvervangende schaamte voor hem.

Evi en ik hebben er zonet een kleine vier uur Veronica Mars opzitten. Niet dat we het beu waren, maar ik heb geen nieuwe afleveringen meer staan. Logan zijn moeder is net van een brug gesprongen en ze mag dan een stuk sympathieker geweest zijn dan zijn vader, haar bovenlip zal de komende dagen toch voor nachtmerries zorgen chez casa Brutin.
Lisa Rinna

Aaahhh heerlijk. Vakantie, de zon schijnt al de ganse dag en ik ben alleen thuis. Tijd om wat backgammon te spelen vind ik zo.

8 thoughts on “Ik heb meer onderbroeken dan vrienden

 1. 4 posts op 5 dagen, je begint je _echt_ (van wie zou ik dit geleerd hebben) wel te vervelen é. Die vakantie toch.

 2. Als er zo woorden in mijn post rood zijn in plaats van zwart, dan wil dat zeggen dat je erop kan klikken! Moet je es doen. Niet schrikken, je zal naar een andere pagina gaan!

  Anyway, VM is momenteel ook op Ka2 te zien, maar daar zitten ze al aan seizoen 2.

 3. Whehe :D

  Ik ben niet blond en ik ben maar een klein beetje dom. Om maar te zeggen dat ik er al op geklikt had..
  Helaas pindakaas zelfs na het lezen van die uiterst interessante pagina zei het mij niets en dus vroeg ik mij af of dat bekend was of een obcuur filmske.

 4. Het heet al jàren niet meer “Ka2”. Eerst was het “Kanaal 2” en tegenwoordig is het “Kanaaltwee”. Eigenlijk moet het in hoofdletters, maar zover ga ik niet. En ik ga vér.

 5. Duidelijk de zoon van uw ma. Heeee, met dat ze ook ver gaat. Op seksueel vlak. Ze doet alles. Dus ook héél erg voze dingen. Heeee. Snap je?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *