Opgepast, deze post bevat niet het woord ‘Tim’. Wel ‘zestienjarige’. Raar he

Bon, ik kan er evengoed een nieuwe post aan wijden in plaats van het in de comments uit te leggen voor meisjes waarvan ik de naam geeneens weet. Veronica Mars is dus een _serie_. En de naam van het hoofdpersonage. De rest leest u hieronder. Pas op, het is in een vreemde taal.

Veronica Mars was living any teenage girl’s dream life in the sunny fictional seaside town of Neptune, California in Balboa County, north of San Diego. Her life changes forever the night her best friend Lilly Kane is murdered. The town assumes that the case is closed after Abel Koontz, a former employee of Lilly’s father whom he had fired, confesses to the murder — it all seems to make sense. However, Veronica’s father, local sheriff Keith Mars, suggests the actual murderer was Lilly’s father, software billionaire Jake Kane.

This accusation starts a ripple effect on Veronica’s life. She is ostracized by “the 09ers”, Neptune High’s wealthy “in-crowd” she had once been a part of as a result of her relationship with Lilly and Lilly’s brother Duncan, who Veronica had been dating until days prior to the murder. After Lilly’s death and Duncan’s continued avoidance of her, all of Veronica’s other friends abandon her. About two months after the murder, Veronica is drugged at a party and wakes up without her underwear, leading her to believe she was raped. She attempts to report the rape, but when she is met with resistance by the new sherrif, leaves without filing a report. Veronica’s mother mysteriously skips town soon afterwards, leaving Veronica alone with her father.

As a further consequence of his accusation of Jake Kane, Veronica’s father loses his job as sheriff and starts a private detective agency to pay the bills. Veronica helps him out with his new job after school. However, she often gets a little too involved in the mysteries, which upsets her father, who worries about her safety. Striking a delicate balance between math homework and undercover stakeouts, Veronica struggles to make sense of all the unexplained events that have plagued her life over the past year. Turning her grief into fuel, she is determined to outsmart, outmaneuver, and out-snark all those who stand in her way.

Bronvermelding, uw ma. Seizoen één is niet bij mij verkrijgbaar want ik ken niks van downloaden, *knipoog*. Jeetje. Dat klonk nochtans grappig in mijn hoofd.

Ligt het aan mij of krijgt u ook de slappe lach van mensen die verontwaardigd, nee, geschokt zijn omdat een zestienjarige verdachte van een moord samen met een begeleider naar de voetbalmatch België – Kazachstan is gaan kijken? Zogezegd omdat hij zich daar geamuseerd zou hebben, iets wat zijn slachtoffer (arme Joe) nooit meer zal kunnen doen. Ik weet niet of u die match hebt gezien, maar die was _oersaai_. En niet ik-moet-er-van-geeuwen-saai, nee, ik-wou-dat-ik-met-een-mp3speler-in-Brussel-Centraal-stond-saai. Hopelijk vond iemand dit grappig.

11 thoughts on “Opgepast, deze post bevat niet het woord ‘Tim’. Wel ‘zestienjarige’. Raar he

  1. En met “uit eens” bedoel ik dus “ooit eens”. En meestal gebruik ik ook niet twee keer “eens” in dezelfde zin, maar ik ben nog steeds een beetje onder de indruk van service op deze blog.
    Waarvoor dank.

  2. Ik doe aan klantenbinding, Clickx \”site van het jaar\” komt er bijna weer aan. *knipoog*

    Nu ga ik wel slapen, je gaat nog acht uur en tien minuten geduld moeten hebben.

  3. Wanneer ga je de ‘movie ratings’ eens veranderen in ‘series ratings’? En je laagste score is 8.5, dude. Zeker geleerd aan je lerares Frans twee jaar geleden op het mondeling examen ge weet wel die keer dat het slecht was niet dat het eens goed was en dat je daarom een acht of een negen hebt gekregen? Dramoghe: keihard op backspace duwen, en kijken in het kolommeke rechts. Ik werk nochtans nog maar 17 dagen bij arbeiders (van die echte met snorren, baarden, bijnamen [in mijn hoofd], foute t-shirts, homomoppen en S.H.O.R.T.S.) en ik ben al niet meer grappig. Hey!?

  4. Pingback: Alle nuttige informatie en links over raped

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *