Happy Monday is mijn lievelingsfeestdag.

Ik heb vannacht gedroomd over vibrerende eendjes. En daarna van mijn vader die werd opgeblazen en na een operatie verdacht veel op Homer Simpson bleek te lijken. Oh en ik was degene die hem had opgeblazen. But what does it all mean?!

Ik heb er niks op tegen dat onze kotbaas heeft besloten om een nieuwe douche te laten installeren. Ok, het feit dat we nog tot 18 _september_ moeten wachten vooral we ons hier weer kunnen douchen is al een paar keer goed geweest om al huilend in slaap te vallen, maar het zal wel een kickass douche worden. De badkamer wordt trouwens gerenoveerd door twee Polen. Yup. Die ene doet meestal het werk terwijl de ander erop staat te kijken. Je kan de Pool uit het inbraakmilieu halen, maar je kan het inbraakmilieu niet uit de Pool halen. Anyway, vandaag is blijkbaar een Poolse feestdag want ze lijken niet meer van plan om af te komen.

Als ik mijn ietwat betrouwbare bron mag geloven, is 94% van alle vrouwen verzot op mannen die Axe Africa gebruiken. De andere 6% is toch te druk bezig met hun dildo. Ik heb er nog steeds mijn bedenkingen bij, met dat Axe vooral bij pubers populair is en als ik zo terugdenk aan de lessen LO hadden de meeste van ons toch meer succes bij onze rechterhand. Behalve Bert dan, die is linkshandig. En Joris, die gebruikt geen handen.

Vanavond in de Sneak: Snakes on a Plane. Als u denkt mij in de zaal te hebben gezien, dat ben ik niet, want ik doe _uiteraard_ niet mee met zo’n commerciele massahysterie. Wat denkt u wel, dat ik een beetje hypocriet ga doen en zo willekeurig kies welke populaire dingen ik wel of niet goed vind? Pffftt. U moet psycholoog worden.

10 thoughts on “Happy Monday is mijn lievelingsfeestdag.

  1. Axe stinkt. Serieus. En alle tieners en twintigers die dat gebruiken, gebruiken het veel te overvloedig. Overvloedig in de zin van: je zou bijna geneigd zijn een jood-en-gaskamermop boven te halen.

  2. Mohbahneegij. Alleen als het mij uitkomt. Ik ben van de nieuwe generatie groenen. Als er stront of glas op straat ligt, doe ik mijn sandalen terug aan.

  3. Happy monday rules inderdaad :)

    Net als Axe Afica.

    Neem dan eens een lekkere vent met axe africa op happy monday: seventh heaven!

  4. Btw: was het een roze vibrerende eend?

    dan moet ik je teleurstellen: de vibrerende badeend hadden ze niet meer, het zijn de anaalknikkers geworden! Maar ‘t is ook roze. En ‘t is een rups!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *