Een titel, mijn koninkrijk voor een titel

Zeg van deze titel wat je wilt, maar erger dan de vorige kan toch niet meer.

VT4 is als een vrouw. Beeld u nu in dat ik hier een vergelijking maak tussen maandstonden en het feit dat VT4 nog maar eens Saving Silverman heeft uitgezonden. Een billenkletser, ongetwijfeld.

Ik denk dat ik vanaf nu mijn tweedagelijks loopje, van mijn huis tot aan de brug van Varsenare en terug, wat vroeger ga plannen en niet meer als het al donker is buiten. Waarom, vraagt u zich nu af, wel, dat verneemt u meteen, wacht eens vijf seconden gdvd. Ik loop dus langs het kanaal Brugge-Oostende en na zo’n twintig minuten passeer ik een man die tegen zijn auto staat te leunen en mij aanstaart. Eigenlijk mogen er daar geen auto’s komen, maar het is misschien een visser en god forbid dat vissen een sport zou zijn waarbij er ook daadwerkelijk bewogen moet worden, anyway, ik loop door, het is ondertussen al pikdonker, ik kom aan de brug en ik keer langs dezelfde weg terug. Ik passeer opnieuw voorbij de auto, maar deze keer geen man meer te zien. Ik loop vijf meter verder wanneer die vent plots vanachter een boom stapt en begint te bulderlachen. Maat, ik trek me daar een sprintje, Kim Gevaert is er niks tegen. Maar blijkbaar wou hij gewoon grappig doen, met dat ik nog leef en zo. En ik zei “Kim Gevaert” om te benadrukken dat ik een _meisje_ ben, moest u die lol over het hoofd hebben gezien.

Er komt blijkbaar weer een blogmeeting aan, alwaar mijn crew en ik niet aanwezig zullen zijn. Redenen genoeg: veel te veel fototoestellen, vrijdag de dertiende, Antwerpen (op dat moment officieel een fashostad) en Asfal ‘t Konijn (fingers crossed en hopen op een soft-ironische reply over het gebruik van underscores om mijn klemtonen te leggen!).

Voor het slapengaan nog een paar mooie fragmenten uit een week Planet-UGent. De inzending van Stino (uhum) werd door een onschuldige 22-jarige jongen uitgekozen. Proficiat aan Stino en zijn ongetwijfeld ruime vriendenkring!

Nieuwsflash: de politie waarschuwt voor een koe op de E314.
Benieuwd wat we in de verkeersberichten over een half uurtje te horen zullen krijgen.
De politie waarschuwt voor gehakt op de E314?

Niets gehoord van gehakt op de E314.
Maar op de site van de Standaard staat wel het volgende te lezen:
“Een vrachtwagen geladen met aluminiumplaten is donderdagnamiddag op de E-314 ter hoogte van Maasmechelen ingereden op een signalisatiewagen. ”
Zetten ze nu ook al koeien in als signalisatiewagen?

BA-DOEM-TCHI.

One thought on “Een titel, mijn koninkrijk voor een titel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *