Raad eens wie vliegangst heeft? Hint: ik

Steve “Crocodile Hunter” Irwin is gestorven vandaag. Doodgestoken door een pijlstaartrog. En voor de simpelen onder jullie, das geen soort krokodil, maar een _vis_. Awwwkwwward. De laatste keer dat Steve in het nieuws kwam, was toen hij een krokodil voederde terwijl hij zijn babyzoontje vast had. Karma is a bitch.

En het gaat van kwaad naar erger. Ik ga namelijk de komende tien dagen naar Kroatië met nog drie andere mensen (waarvan Thomas er geen is) en als ik al tijd heb en als ik dan al zin heb en als ik dan al een internetcafé vind, dan zal ik misschien wel eens iets posten. Reisverslag volgt zowiezo achteraf en dat gaat zooooooooot grappig zijn. Peace out.

21 thoughts on “Raad eens wie vliegangst heeft? Hint: ik

 1. OOOOOOOEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHH SPANNEND!!!

  Zal Floris van de grond gaan? Zal Bert gigantisch snurken? Zal Tom zijn zeep al dan niet kwijtspelen bij de douanecontrole?…

  U leest het allemaal weldra in… HET REISVERSLAG!

 2. Hij kan dus wel niet antwoorden, want in de Kroatische ziekenhuizen zijn er verzekers nog geen elektriekkabels gelegd, laat staan een internetverbinding!
  Hij heeft veel pijn gehad, ma is nu wel beter: alleen is het daar retesaai, dus als iedereen elke dag één berichtje stuurt wordt zijn dag misschien al wat beter!

 3. Allé gauw, hij stuurt diezelfde berichtjes dus naar iedereen. En ik mij al speciaal voelen en al!

  Update: geen pijn maar wel nog koorts

 4. aarghl
  update: hij moet nog minstens tot woensdag blijven!! Blijkbaar moet er verplicht 10 dagen tijd zitten tussen de operatie en de vlucht!!

  btw Elke, ik heb da berichtje nie gekregen !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *