Mijn laatste douche? Tien september

What up bitches. Raad eens? Inderdaad, geen Kroatiƫverslagen meer! Ik associeer dat land vanaf nu met crappy dokters die er in niet slagen om mij goed dicht te naaien waardoor ik nog een kleine maand twee keer per dag verzorgd moet worden. Dat ze zelf reclame maken voor hun land. Mij zien ze daar in ieder geval nooit meer. En ik ben een man van mijn woord, vraag maar aan Pieter, ik weiger al twee jaar om nog eens mijnenveger te spelen op msn messenger omdat hij mij teveel zat uit te lachen. Ja ok, als ik het luidop zeg klinkt het inderdaad nogal debiel, maar die breedlachende smileys waren echt kwetsend hoor!

Man, dat 0110 gedoe moet de max geweest zijn! Ik kan mij eerlijk gezegd geen enkele allochtoon voorstellen die niet opgewonden raakt van een gratis evenement waar onder andere Helmut Lotti, Will Tura en Luc De Vos komen optreden. En al die hotdogstandjes zullen ook wel een grote hit geweest zijn, zo tijdens de Ramadan en al. Maar! De sfeer was wel vree goed heb ik gehoord! Enfin, ik denk toch dat dat is wat iedereen zegt, het is nogal moeilijk te verstaan tussen het gesnotter en de niesbuien door. (Tom is links. Een klootzak, maar links, nvdr)

Nee, ik heb op zondag wat open bedrijven bezocht. Het is te zeggen, een boerderij. Eerst mochten we wat koeien bekijken, blijkt dat mijn zus doodsbang is van koeien (“Maar allee Evi, hoe kam jij dan je haar?” Eddem? EDDEM?!) en dat was het eigenlijk zo een beetje.

Wie morgen mijn gatje eens wil bekomen bekijken, ik zit op de VGK-fuif in de Twieoo. In Gent!

5 thoughts on “Mijn laatste douche? Tien september

  1. 0110 was inderdaad geweldig en de sfeer zat zeker goed.

    Ik had eigenlijk naar de Open Bedrijvendag moeten gaan, maar aangezien concerten voor verdraagzaamheid mij nog altijd interessanter lijken dan bedrijven…

  2. De tussenstand in mijnenveger spelen over MSN tussen Tom en mezelf is dan ook 2-39 (of iets in die buurt). Wou dat toch even wereldkundig maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *