Jij kan ook niks onthouden he, je zou je eigen gat nog verliezen… moest hij niet zo groot zijn!

Mijn fles gin vertelt me dat ik zat ben. En ik geloof hem, sinds ik er een halfuur geleden een gezichtje op heb getekend begin ik Gordon alsmaar sympathieker te vinden. Hij weet wat ik meemaak, hij weet hoe hard het is. En nu is hij leeg. Ik mis hem nu al. Hopelijk zijn die twee flessen Smirnoff waardige vervangers. Hopelijk is hun hals iets breder. Oh man! En ik deed nog zo mijn best om dit stukje serieus te laten klinken.

Die titel is echt de max en hij gaat over Evi. Evi is ook de max. En ik ben daar familie van, dus ik ben grotendeels de max. Jullie? Pfffff. Van geen kanten.

4 thoughts on “Jij kan ook niks onthouden he, je zou je eigen gat nog verliezen… moest hij niet zo groot zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *