Backgammon, cinefiel en liefhebber van de betere roman

Ik heb de hik en het wil niet over gaan. Checkt da:

Guinness World Record for the longest continuous bout of hiccups (1922–1990) goes to Charles Osborne (1894–1991) from Anthon, Iowa. The hiccups started in 1922 at a rate of 40 times per minute, slowing to 20 and eventually stopping in February 1990 – a total of 68 years.

Attentiehoeralarm! Alsof er geen medische oplossing bestaat voor zo’n chronisch geval. Als de mijne morgen nog niet over is dan neem ik de eerste bus naar het UZ. Maar ik ga eerlijk zijn, mijn hik is al over sinds ik het woord “chronisch” had getypt.

Heb vandaag een paarse pull gekocht in de WE (spreek uit “wiiiiiiiiiii”) en hier is een goeie tip voor mannen die niet zeker zijn waar ze moeten gaan shoppen. Ten eerste: nergens waar je al samen met je moeder binnen bent geweest, je weet wel waarom. Ten tweede: let op de mannelijke verkopers, zijn ze knap, ga ervoor (voor de kleren, niet de mannen, silly!) want knappe mannen zouden nooit in een klerenwinkel werken waar ze dingen verkopen die hen niet aanstaan. It’s science bitch, look it up. Voor meer mode-advies verwijs ik u graag naar William Sledd.

Laat ons hopen dat ik morgen nog eens iets meemaak. Oh en de titel komt van mezelf, als antwoord op de vraag wat mijn hobby’s zijn. Ma lach keer nie!

5 thoughts on “Backgammon, cinefiel en liefhebber van de betere roman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *