“zo ga je nooit site van het jaar worden hé..”

De Tom van 23 oktober 2006 heeft eventjes geen inspiratie, dus laten we maar de Tom van 23 oktober 2004 aan het woord.

Ik ben vanmiddag naar de geebee geweest en der was zeer veel volk aan elke kassa behalve één, want daar stond een vent in zo’n “shoprider”, zo’n elektrisch karretje. En volgens mij durfde er niemand achter gaan staan omdat hij volgens hen niet voorbij de kassa ging raken. Maar ik dacht, dit kan nog leuk worden, dus ben er achter gaan staan (en uiteraard kwamen er onmiddellijk vier andere mensen na mij). Eerst reed hij al die groene, allee hoe heet dat, die plastieken boodschaptassen omver wat vrij hilarisch was. Dan smeet hij al zijn boodschappen op de band (ik wou wel helpen hoor maar het ging nogal vlug), en hij had een fles wijn gekocht dus het was effe spannend. Dan moest hij dus tussen twee van die bogen waar ze diefstal mee willen verhinderen I suppose, eerst reed hij de andere kassierster omver, dan met veel chance raakt hij er juist tussen. MAAR NEE HET IS NOG NIET GEDAAN! De kassierster moest zijn spullen inpakken, maar blijkbaar gaat ze nooit zelf naar de supermarkt, want ze kreeg die zakjes nog niet eens open. Dan, als je dit nog niet voelde aankomen dan heb je geen ellebogen, wou hij met bancontact betalen. Hij kon daar niet aan vanuit zijn karretje dus ik dacht dat hij zijn code ging roepen naar de kassierster. Maar nee hoor! Hij stond recht! RECHT! Hij had helemaal geen fysieke problemen, hij was gewoon lui! Jezus!
Toen ik hem buiten tegenkwam heb ik natuurlijk zijn banden kapotgestekt. Niet met mij hoor ventje.

De titel komt vandaag van iemand die zwanst! I am so!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *