Een paard vermomd als koe

Happy Monday was weer een onverdeeld succes: veel drank, goed gezelschap en jezelf uithoeren voor nog meer drank? Check, check en check! En ik heb nu ook lesbische porno op mijn gsm staan. De volle zes seconden. Sebiet mijn deur eens sluiten. I kid, I kid, ik heb een hekel aan girl-on-girl actie.

Omdat Me., St., Je. en Jo. (Willekeurige volgorde. Of misschien wel niet!) naar Bronenosers Potemkin gingen zien, ben ik maar meegeweest. Ik was wel niet helemaal gerust over die live pianobegeleiding, want ja, straks zit ik zo net naast die piano en hoor ik niks meer van de dialogen. Blijkt het een stomme film te zijn! Letterlijk en figuurlijk. Nu, die keer dat ik aan iemand van het Filmfestival vroeg of Stanley Kubrick nog ging afkomen, dat was schaamtelijk.

Wat zegt u? U vraagt waar dat filmpje van Pieter die een zeventienjarige Oostenrijkse binnendraait, blijft? Tstaat hieronder!

“eyeyey, je klaksje!”. Ze wordt op het einde door haar zus en twee lelijke gasten naar huis gesleurd, moest u afvragen waarom ze zo plots weg is. Alhoewel dat ook aan Pieter zijn vrijkwaliteiten gelegen kan hebben. Ik zal het anders eens aan mijn zusje vragen morgen! Morgen komen er trouwens nog foto’s ook! Misschien sta ik er wel op!

De titel komt van die keer dat ik in de auto zat en er een paard in een wei stond met grote bruine vlekken (op het paard, niet in de weide. Enfin ook in de weide, maar dat was stront. Of pudding vermomd als stront? Nee, stront.). En ik ging daar eerst een paragraaf over maken, maar het is opmerkelijk hoe weinig goeie lollen je daarover kan bedenken. Owla, vermomd is met een d.

Oh en ik ging nog eens lachen met “Dag van de jeugdbeweging”. HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Bij deze.

One thought on “Een paard vermomd als koe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *