But you’re the only one responsible to take the blame

Zo niet vree sociaal zijnde kom ik zelden buiten overdag, maar ze weten mij toch telkens weer te vinden he. Gisteren twee mensen die mij de weg vroegen, vandaag een Hollands koppel dat het Citadelpark zocht (WE STONDEN ERNAAST) en iemand die wou weten waar het station was. Maar ik ben een toffe gast, ik geef altijd een wegbeschrijving. En als ik niet weet waar het is, dan doe ik gewoon uw moeder na en doe ik alsof. Zij content, ik content en als ze misrijden denken ze toch dat het hun eigen schuld is. Maar ik zie er blijkbaar uit als iemand die zijn weg weet in de wereld. Sebiet keer op mijn cv bij mijn kwaliteiten zetten, net onder “mijn moeder zegt dat ik zeer grappig ben”. Uw moeder zegt dat ook trouwens, enfin, ik denk het toch, ze is moeilijk verstaanbaar met een volle mond.

Het Internationaal Filmfestival van Vlaanderen Gent (IFFVVG voor de echte) is weer gedaan. Zoals elk jaar ben ik er in geslaagd om te vergeten naar één van mijn betaalde films te gaan kijken. Vijf euro verspild denk je dan, maar in mijn hoofd doe ik alsof ik hem wel heb gezien. Het was een Franse film, dus deprimerend, veel mannelijk bloot en vrouwen met okselhaar!

Nog één keer slapen en _het_ sociaal evenement van de week (na Happy Monday dan) komt er weer aan: fuif in Home Vermeylen! Goedkope drank, een veel te warm kot, Jeffrey die zijn hemd uittrekt, douches die zo plots beginnen overlopen als ik _toevallig_ in de buurt ben en dit. Schoonheid is iets voor nuchtere mensen, maar er zijn grenzen. En Joris gaat ook, misschien begint hij wel weer te dansen. Ik mag niet dansen natuurlijk, want er zit een gat in mijn buik. Excuseer: _twee gaten_, want er is weer een deel litteken opengegaan. 46 dagen and counting. En dan vragen de mensen of ik nog terugga naar Kroatië, OMGWTFLOLLERCOASTER. Neen.

Ik ben voor een keer mijn belofte nagekomen en er staan weer een heleboel nieuwe foto’s online in mijn flickr-account. Ze staan chronologisch, dus ge begint best op pagina twee. Amuseert u met de grappige tekstjes en vraag u ondertussen eens af, welke blog leest Tom eigenlijk als hij wil lachen?

De titel komt van Ian Curtis, omdat hij God is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *