Matthew Perry is mijn lievelingsFriend

Sinds donderdagavond hebben Joris en ik weer ruzie. Ik ben blijkbaar een lul omdat ik hem een berichtje stuur met “FLAUW” erin omdat hij niet wou afkomen naar de Vermeylen fuif. Hierdoor weten we dus ook dat Merijn haar menstruatie rond deze tijd heeft, want zoals iedereen weet krijgen _meisjes_ die bij elkaar wonen dezelfde cyclus.

Mijn verpleger wist me daarnet te melden dat het winteruur vannacht begint. Ik haat het wanneer de betaalde hulp mij intellectueel probeert af te troeven.

We zitten morgen aan vijftig dagen sinds mijn appendix werd verwijderd en die feestelijke gebeurtenis mag ik vieren door mijn wonde opnieuw te laten opensnijden door een chirurg. Ik denk dat ik gewoon gans Kroatië ga aanklagen.

Ja ik kan nog kortere paragrafen maken ja.

Werken mijn comments niet meer of zo? Eén comment in drie posts, das vrij triestig. Er moet toch iets zijn wat u wil zeggen? De paard – verkeerd lidwoord? Ik zou het niet weten, was er maar iemand dat (!) een comment achterliet om mij het te vertellen!

En wat is de deal met die nieuwe Miss Belgian Beauty, Anne-Marie Ilie? Ik moet hier van alle kanten aanhoren dat het niet zo’n leeghoofd is als de andere deelneemsters, maar vree overtuigd ben ik nog niet. We overlopen eens wat delen van haar interview in Het Nieuwsblad.

Je moet nog maar het vragenlijstje lezen dat alle finalistes op de website van Miss Belgian Beauty hebben ingevuld, en je merkt al aan een paar details dat jij anders bent dan de rest. Achter de vraag ‘Wat is je droomauto?’ passeert zowat elk model van BMW de revue. Jij schrijft: Porsche GT3.

(lacht) ,,Ik hou van speciale dingen. Ik ben geen meeloper. Ik doe altijd mijn eigen ding. Iedereen heeft een BMW. Dan kan dat toch geen droomauto zijn?”

That just blew my mind. Een Porsche kiezen als je droomauto is _origineel_? Eh? Ik mis toch duidelijk een lol hier, of niet? In welk universum is het een teken van intelligentie als je een Porsche kiest als droomauto?

Je stond tweede op de gemeenteraadslijst voor de N-VA en haalde 151 voorkeursstemmen, twee meer dan Jan Vangheel, de nummer één in Mol.

,,Door Miss Belgian Beauty had ik geen tijd om intensief campagne te voeren. Ik deed wat ik kon, en blijkbaar was dat nog altijd beter dan de eerste. Had ik meer campagne gevoerd, dan had ik het nog beter gedaan.”

Juist ja. _Ondanks_ haar deelname aan Miss Belgian Beauty heeft ze 151 voorkeurstemmen gekregen. “Ik deed wat ik kon, en blijkbaar was dat nog altijd beter dan de eerste.” Wow, ik bedoel, wow. Hopelijk raakt haar gigantisch ego ook in die Porsche.

Gelukkig voor Ignace Crombé, of hij moet zijn verkiezing Miss Flanders Beauty noemen. ,,Bepaalde iconen van het land mogen blijven. Miss Belgian Beauty, de nationale voetbalploeg of het koningshuis bijvoorbeeld. België is een geheel en we moeten als geheel naar buiten treden. De sociale zekerheid splitsen heeft daar niets mee te maken.”

Yeah, God forbid dat andere landen ons zouden uitlachen omdat we geen nationale voetbalploeg of een Miss Belgian Beauty verkiezing meer hebben. In de paragraaf hiervoor zegt ze “Het is toch niet eerlijk dat wij hard werken voor hen?” Ja, tweedejaarsstudentes Rechten die in een residentiële wijk wonen, die weten tenminste nog wat hard werken is!

Dit is trouwens de laatste keer dat ik tegen iemand zeg dat ik een post ga maken, want dan voel ik mij verplicht om mijn woord na te komen en dat komt mijn humor niet ten goede. Ik bied meteen ook mijn excuses aan aan Merijn omdat ik over haar vrouwenzaken praat, maar ik moest nu eenmaal kunnen aantonen dat Joris een meisje is. En zolang ik er geen beeldmateriaal van heb, blijven de geruchten over zijn vrouwelijke vagina geruchten.

Titel komt van mezelf, yadda yadda. Niemand in mijn naaste omgeving heeft iets grappigs gezegd. Of nee, ik lieg, Evi zei vanmorgen “jij bent soms echt griezelig”. Ik was gewoon een liedje aant zingen voor mezelf, is dat nu zo fout?

9 thoughts on “Matthew Perry is mijn lievelingsFriend

 1. vooreerst; ik post een comment uit medelijden, niet omdat ik iets te vertellen heb. het is overigens duidelijk dat jij ook niet veel meer te vertellen hebt, het wordt hoog tijd dat je je kot uitkomt om dingen te beleven (in plaats van bijvoorbeeld oninteressante interviews te lezen). En wat een toeval, het is woensdag Steam Special, maar ik veronderstel dat _meisjes_ die hun regels hebben geen zin hebben om naar hippe feestjes te gaan.. FLAUW HOOR!

 2. bENJAMIN: uw poging om mijn situatie aan te passen aan uw situatie? Mislukt. En ik ga de eerste dagen na mijn chirurgische ingreep heus niet rondspringen zunne.

  Boskabout: wat? Zonder smiley kan ik wel niet weten of ik moet lachen hoor.

 3. Vertel dan toch LEUKE dingen over de Vermeylenfuif!
  Gelijk ik die die glazen lamp in het toilet smeet terwijl jij stond te plassen.
  Jeffrey heeft me daar trouwens een standbeeld voor beloofd.

  Trouwens. Ik peis just aan iets. Jij gaat plassen in Vermeylen TERWIJL JE NADIEN JE HANDEN NIET KON WASSEN???

 4. De leuke dingen ivm de Vermeylenfuif staan al op mijn site, en Tom is radicaal tegen plagiaat. Dat standbeeld komt er, maar ik ben nu wel al twee jaar aan dat van Tom bezig. Dat derde hand op mijn buik, kwam dat eigenlijk van jou?

 5. Wat is er nu ZO moeilijk aan een wonde laten toegroeien. Het is niet dat je slim ofzo voor moet zijn. Gewoon van gat naar geen gat via litteken, makkie!

 6. Ik vond HET moment donderdagnacht toch wel toen Tom mij wou redden van een groepsverkrachting met de woorden: “Wa is jun probleem?”

  Tom: je bent mijn held!

 7. Ik kwam enkele dagen geleden een jonge knappe versie van je tegen. Ik dacht ik meld het even. Aangezien je toch om comments smeekt. Enal.

 8. Anne-Marie is een hele normale jonge vrouw, haar ego is normaal zoals dat van iedere gezonde persoon die voor zichzelf opkomt.
  Dat hier verweten wordt dat Anne-Marie een leeghoofd zou zijn pik ik al helemaal niet!
  Wie denken jullie wie jullie zijn??? Jullie ego is blijkbaar nog groter dan dat van ons allen samen dan!
  Als je Anne-Marie’s achtergrond kent, weet je wellicht dat haar ouders in België zijn toegekomen zonder één frank.
  Heb je wel eens gezien hoe ver ze nu staan, Als jij dat kan doe ik voor jou m’n hoed af. Maar dat betwijfel ik ten stelligste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *