“Het ruikt naar mojito’s”

Everyone’s afraid of their own life
If you could be anything you want
I bet you’d be disappointed, am I right?

(Modest Mouse – Lives)

Het is echt ongelooflijk hoeveel muziekteksten er specifiek over mijn leven gaan!

Om de een of andere reden had ik deze avond besloten dat ik eigenlijk _wel_ Halloween moest vieren om mij zo af te zetten tegen al die hipsters die tegen Halloween zijn omdat het pure Amerikaanse commercie is, in tegenstelling tot het hebben van een iPod en een MySpace account, wat al eeuwen eigen is aan de Belgische cultuur. Bon, ik kan het uitleggen gelijk ik wil, ik wou eigenlijk gewoon alcohol gaan drinken. En er was blijkbaar een halloweenfeestje in de Bauhaus, maar mijn vriendjes zitten allemaal in Gent of hadden geen goesting. The end. Dus nu ben ik weer tegen Halloween en tegen iedereen die het viert (ik had toch al lang een MySpace account!).

Vandaag gaan winkelen met mijn _moeder_. Die trouwens nog steeds denkt dat ik twaalf ben en ze alles wat zij mooi vindt uit de rekken moet halen om het aan mij te tonen. En eigenlijk stoorde mij dat niet, tot ik besefte dat ik volwassen ben en er andere mensen rondliepen. En ik moest mee naar de Wibra! Maar ik heb wel een mooie wintervest gekocht. Ok ik zal er maar bij zetten dat ik hem niet in de Wibra heb gekocht want ge weet hoe snel roddels verspreid raken dezer dagen. Zoals die keer dat het gerucht de ronde deed dat ik in de wc’s… Of nee, dat is echt gebeurd, of wacht, die keer dat Pieter in de wc’s… hmm nee, das ook echt gebeurd. Ah, ik weet het, over die keer dat Timmy met een volwassen _kerel_ had gevrijd! Hoho, ik heb de nadruk in die zin expres verkeerd gelegd om jullie te misleiden. Timmy zijn avatar in Msn Messenger is trouwens I hartje en dan een foto van een haan. Begrijpe wie begrijpe kan.

Tijd voor uw favoriete (want het is ook de enigste. Tenzij u video’s van vrijende mensen die ik ken ook meetelt, maar daar morgen meer over.) rubriek! De titel! Deze komt van Elke en ik weet eigenlijk niet meer precies wat we aan het ruiken waren, maar er zat dus munt in. Mensen die geuren associĆ«ren met cocktails zijn _vet_ OK in mijn boek.

Peace out, bitches.

3 thoughts on ““Het ruikt naar mojito’s”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *