“omdat ik geen sociaal leven heb”

Er is echt veel te weinig drama in mijn leven. Ik denk dan dat er misschien waarschijnlijk eens iets zou kunnen gaan gebeuren en dan gebeurt er iets waardoor datgene dat ik dacht dat misschien waarschijnlijk eens zou kunnen gebeuren totaal niet meer gaat gebeuren en dat ik mij voortdurend dingen inbeeld en dan die dingen als waar aanvaard en mezelf belachelijk heb gemaakt, maar wel enkel tegen mezelf. Drama in mijn hoofd, maak daar maar eens een tv-serie over.

Wist u dat de drummer van de Scissor Sisters als enig lid van de groep geen homoseksueel is? Gewoon een voze heterofiel. Ik probeer nu een lol verzinnen over hoe hij wel de ganse dag met twee stokken in zijn handen zit, maar het komt maar niet!

Persoonlijk ben ik niet aan girl-on-girl, wat een eenzaam standpunt is als niet-homoseksuele man, maar goed, ik denk altijd aan mijn publiek en deze is dan ook voor jullie. Timmy, doe even je ogen toe. Pixelated lesbian porn coming up!

Dat waren misschien slechts vier seconden, maar in uw ziek hoofd zal daar wel nog iets bijkomen.

Ik zou genieten van dit filmpje als ik u was, het volgende is een stuk minder aangenaam. En véél langer. En heeft een hoog “en _ik_ raak niet aan een lief?!?”-gehalte.

Morgen. Operatie. Pijnstillers. Juij.

De titel komt van Benjamin. Maaaaaaar: niet van _mijn_ Benjamin. Nee, blijkbaar is er nog een Tom B. op internet die _ook_ een maat heeft die _ook_ Benjamin heet en waarmee hij eigenlijk precies dezelfde msn-gesprekken voert als wij twee. De faker is wel goed herkenbaar aan zijn gebruik van die gele cirkeltjes die menselijke emoties moeten voorstellen. Lap. Mijn humor is uitgewerkt voor vandaag. Dattem veel sjans heeft!

8 thoughts on ““omdat ik geen sociaal leven heb”

  1. Volgens de Gus (iedereen kopen!) is Ana Matronic ook hetero. Niet dat vrouwen mij ook maar iets kunnen schelen. En hun seksleven al helemaal niet. Maar ze heeft ook bij New Order gezongen, dus ze mag blijven.

  2. nu ben ik al _jouw_ benjamin. wat je echter niet wist is dat ik ook _zijn_ benjamin ben, want tom is mijn neef en ik postte al comments op zijn blog nog voor jij geboren was..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *