“om te weten of het een jongen of een meisje is tiens”

Bij het vrtnieuws werken goeie journalisten, in het artikel over een jonge man die in Antwerpen onder een tram is geduwd staat het woord “migrant” in de url, maar daar wordt verder in het artikel niks over gezegd. Verwarring alom in mijn hoofd, gelukkig brengt het beluisteren van het audio fragment verheldering, een getuige weet ons namelijk het volgende te vertellen: “ik denk Marokkaans of zo want hij had een iets donkere huidskleur”. Dus eigenlijk is het een stereotiep op basis van een stereotiep. En u dacht dat rechtse rakkers simpele mensen waren.

Het filmpke van hieronder zit momenteel al aan 1360 views en staat op plaats 43 van meest bekeken filmkes van de dag. Owkeeeee. Het is vier seconden lang en er zijn misschien vijf mensen die weten wat er precies aan de hand is. Maar ik heb alvast de termen “kissing girls” en “making out” bij de trefwoorden gezet. En als u heus denkt dat het onmogelijk is dat iemand zichzelf bevredigt tijdens een filmke van vier seconden dan bent u geen jongen en bent u al helemaal geen veertienjarige jongen. Veertienjarige jongens raken opgewonden van _maandverband_. Dat heb ik van horen zeggen. Echt.

Mijn operatie is goed verlopen. Alle gaatjes zijn verdwenen en ik ben weer doorsnee. En waarom zegt iedereen altijd dat ik nu een goed verhaal heb om aan mijn kleinkinderen te vertellen? Is dat een subtiel hint of zo? Want fictieve kleinkinderen, dat impliceert fictieve kinderen en fictieve kinderen impliceren dan weer een fictieve zwangere vrouw en een fictieve zwangere vrouw impliceert dan weer fictieve seks. I wouldn’t hold my breath.

Evi bepaalt het geslacht van iemand op het feit of ze al dan niet een adamsappel hebben (zie titel). Iedereen heeft een adamsappel trouwens, maar bij mannen is hij beter zichtbaar. Ja, ik zag het wel! U dacht aan het woord “evasappel”! Das niet grappig he. Neehee. Mensen zoals u mogen ze onder een tram duwen.

11 thoughts on ““om te weten of het een jongen of een meisje is tiens”

 1. Ik geraak hier enkel via mijn laptop. Het pclokaal van Bologna weigert toegang tot deze site wegens “explicit content”.

  Enfin, ‘t is maar dat u het weet

 2. Allee, ‘k zou het nog spijtig beginnen vinden dat mijn filmpje er niet opstaat.
  1360 views! Ik wil ook een internationaal lustobject zijn. Of toch voor gratis drank.

  Sorry. zat-jes. of za-tjes? slaapwel!

 3. Jamaarja, Elke, voor alle duidelijkheid: ik wéét wel dat dat de achternamen niet zijn, hé. Maar gewoon, zulke flauwe moppen maak ik normaliter niet.

  En daarbij, “iedereen”. Voor die tien man en een hond gaan we nie klagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *