“vreemde voorwerpen in uw lichaam zijn nooit een goed idee”

KevinFederlineheeftseksgehadmetParisHiltonennuwilBritneySpearsscheiden. Wat? Heter dan dit vind je de roddels niet hoor. Zelfs Stijn wist dit nog niet. In mijn jongere jaren hield ik mij bezig met foto’s van Britney naar Stijn te sturen om hem te doen inzien wat een lelijke delle dat wel niet is. God knows why I even bothered, ik had uit goeie bron vernomen dat zijn paswoord een tijdlang “britney” is geweest. Ok, het kan ook een ex-liefje geweest zijn, maar Wingene mag dan een achtergesteld gebied zijn, ik denk niet dat Stijn omging met gezinnen waar ze hun dochter Britney noemen. En wanneer zou hij tijd gehad moeten hebben voor een lief, tussen de koeien melken en van misdienaar doen schoot er weinig tijd over.

Ik ben in een openhartige bui en dat is het moment om eens wat gebeurtenissen uit mijn leven neer te schrijven. Om zo de mens achter het fenomeen te leren kennen. Hou maar al uw zakdoek vast, want de waarheid is _triestig_.

 • Ik ben twee keer van de trap gevallen in den Amber maandag. Tel het: _twee_ keer. Ter mijner verdediging, hij was glad. Maar ik kwam dus van boven, hupla, vijf treden op mijn gat naar beneden. Iedereen staat mij daar aan te staren, dus ik brabbel iets van “ik deed het expres”, ik sta weer recht en hupla, nog keer vijf treden naar beneden. Ja ik was zat ja.
 • Zo werkt mijn brein: ik besluit een broodje te gaan halen uit de Spar. In de Spar gekomen besluit ik om spaghetti te maken vanavond. Maar daarvoor heb ik gehakt nodig en spaghettisaus. Maar ik lust enkel die pottekes uit de GB, dus daarvoor zou ik naar het station moeten, maar het gehakt moet dan weer uit de Match komen, en dat ligt aan het Zuid. Terwijl ik op de 1 sta te wachten om naar het station te gaan, besef ik dat ik maandag al spaghetti heb gegeten en dat ik dus eigenlijk vandaag iets anders zou moeten eten. Maar ik wil ook een zak chips en ik kan gelijk moeilijk weer naar de Spar gaan want ik was daar net binnen en dan gaat iedereen denken “allee die komt speciaal terug voor een zak chips, wa ne loser is me dat”. En die GB is vree klein en je moet daar altijd zo lang aanschuiven dus dat was ook geen optie. Dan maar naar de Match! Maar daarvoor zou ik de 1 naar de Veldstraat moeten nemen en dan de 21 naar het Zuid. Maar daarvoor moet ik aan de halte aan de overkant gaan staan en ik stond hier al gelijk vijf minuten te wachten op die andere tram en iedereen ging raar kijken als ik nu plots wegloop. Bon, om een paniekaanval te vermijden nam ik dan maar de 1 naar het station. Nog keer tien minuten wachten op de 21 en dan de 21 naar de Match. Ik ben _twee_ uur onderweg geweest voor een stom broodje en een zak chips. Mijn moeder vraagt soms int weekend “Wa doe jij eigenlijk feitelijk godganse dagen in Gent?”. Wel ma, dat dus.
 • Daarjuist naar een aflevering van Grey’s Anatomy gekeken en ik heb de laatste vijftien minuten zitten bleiten dat het geen naam heeft. _Vijftien_. En ik heb geeneens borsten. Zo oneerlijk.

Ik had mij graag eens gericht tot de vrouwelijke helft van mijn lezers. Kijk, ik weet niet wie van jullie ermee begonnen is en dat maakt mij ook weinig uit, maar het moet _stoppen_. En dan heb ik het over de combinatie botjes – korte broek. SERIEUS. Jullie lijken wel Boy Scouts. Waarom iemand op een tienjarig jongetje zou willen lijken is voor mij een raadsel. Maar ik ben blij dat we dit gesprek hebben gehad. Oh en ik viseer niemand. Kleren zijn ook maar kleren en schoonheid zit vanbinnen, maar tis niet de bedoeling dat we al afgeschrikt worden voor we u uit dat ding hebben gekregen.

Blijkbaar gaat de roddel dat je met je ticketje van studentenrestaurant De Brug in de Kinepolis naar een film kan gaan kijken voor slechts vijf euro in plaats van zeven. Gewoon even melden dat ik er _niks_ van geloof. Iedereen die een Kinepolis Student Card heeft weet hoe anaal ze daar over doen (je moet hem laten valideren aan de kassa en als je via bancontact betaalt moet je de kaart ook nog eens laten scannen) en dan gaan ze zo een beetje iedereen met een recuutje van een studentenrestaurant twee euro korting op een film geven? Echt niet.

En de titel komt van mijn opa! Slaapwelletjes allemaal.

23 thoughts on ““vreemde voorwerpen in uw lichaam zijn nooit een goed idee”

 1. Botjes en korte broeken zijn mooi! In tegenstelling tot paarse pulls..

  En dat filmpje is gewoon vreed. Azo lachen zeg.. *schud het hoofd* Waar gaat dat naartoe met deze wereld..

 2. 1) Botjes en kniebroeken are awesome!!!! En het is algemeen bekend dat ik hierover meer kennis bezit dan u

  2) Aangezien m’n broer sinds kort in Wingene woont, kan ik je melden dat er daar geen enkele koe te bespeuren is..daarentegen wel massa’s zwijnen..als ik het goe herinner heb je daar zelfs meer zwijnen dan inwoners, ja ik hoor u al komen, m’n broer niet inbegrepen.

 3. nu toch wel erg spijtig dat je geen student meer bent he tommie.

  maar misschien geven ze wel een werklozenkorting! moet je eens naar informeren..

 4. Hihi, je zou er haast geld voor geven. Tom met beteuterd gezichtje: “Ellie, ik ben twee keer van de trap gevallen en nu lacht iedereen met mij!”

  Ik beloof het je, Tom, de volgende keer (als ik nuchterder ben) klop ik ze allemaal in elkaar! De smeerlappen!

 5. Ik weet nie ze maat, maar als ik zin heb in een broodje dan koop ik gewoon een broodje en als ik zin heb in spaghetti dan maak ik gewoon spaghetti, ook al heb ik dat al drie keer die week gegeten. Maar ja, ik draag dan ook korte broeken en botjes. Dus ik weet nie, ze maat.

 6. Awel, ik ging ook zeggen dat er op de Korenmarkt een GB is en dat dat misschien dichter bij is voor u, maar aangezien ge toch al 6 jaar in Gent woont… ;)

  Trouwens, in de Panos hebben ze betere broodjes (ofwel bij de Chineesjes bij mij om de hoek).

 7. panosbroodjes? j-a-k-k-e-s. Da ligt daar dus wel de hele dag te rotten ééé.
  tenzij jij elke ochtend om 7u achter een broodje gaat. Dan kan ik mij voorstellen dat ze nog tamelijk degelijk zijn.

 8. De Match is wel zeker 5 minuten stappen van de Spar, pussy.

  Overigens, hoe denk je over de combinatie rokje-laarzen? ‘t Is dat ik dat vandaag aanheb.

 9. Als ge da straatje naast de hema ingaat komt ge een ingang van de GB Express tegen. Maar de hoofdingang is langs de Hoogpoort. Tisniksgraaggedaan. Probeer de volgende keer eerst Google.

 10. IDD dat de GB, de spar en de match in een straal van tien minuten stappen ligt is compleet irrelevant voor iemand die enkel met de bus ergens wil geraken… Moest je toch nog eens de stap in het ongewisse wagen de GBexpress naast de Sphinx is NOG dichter. En er stopt een tram in de buurt. Leegaard.
  Nuja.
  21 posts.
  Dit begint hier op LVB.net te lijken…

 11. Pingback: niets.dan.vuur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *