Zoals gezegd in de vorige post, zijn we begonnen aan de 1000 stukjes tellende puzzel.

Niet schrikken, maaaaar… ik heb herpes. Herpes simplex virus type 1, baby! OW YEAH. Maar ik heb dus koortsblaasjes op mijn lip.

11 november doet mij weinig. Ja, laten we die keer dat we een oorlog hebben gewonnen vieren, vooral aangezien de Duitsers hier 22 jaar later weer doodleuk stonden. Maar ik ben gewoon bitter omdat mijn kapper vandaag niet open was. En maandag is zijn wekelijkse sluitdag dus kan ik pas op dinsdag gaan. Dinsdag 14 november. Mijn laatste kapbeurt? 14 _oktober_. Een maand! Normaal ga ik al om de drie weken naar de kapper. Opgelet, dit was _geen_ uitnodiging om nu in de comments te melden om de hoeveel weken _u_ naar de kapper gaat. Begin anders een site en zet het daar op!

Bon, al die discussies over broodjes. Feit: de beste broodjes worden verkocht in Traiteur Richelieu aan het Sint-Pietersstation. En als u op het goeie moment komt krijgt u er nog gratis, albeit minderjarig, oogsnoep bij. Tim en ik stelden vorig semester tijdens onze stage de lunchpauze af op wanneer de kans het groot was dat hun zoon in de winkel zou staan.

Kweenie, toen ik opstond had ik toch de indruk dat ik meer ging kunnen vertellen vandaag. Eens diep nadenken. Oh! Evi is een grappige weddenschap aangegaan: ze beweert namelijk tien cheeseburgers uit de McDonald’s op te kunnen eten in veertig minuten. Er is nog geen datum vastgelegd, maar iedereen die wil komen kijken, ik hou u op de hoogte. Ik ga het evenement alvast filmen. Want wat er ook gebeurt, dat worden veertig minuten om nooit meer te vergeten. Ofwel moet ze overgeven voor ze de tien haalt en kan ik haar uitlachen met haar falen, ofwel haalt ze wel de tien en kan ik haar uitlachen met haar derde en vierde kin (ze heeft er al twee). Waaraan heb ik zo’n mooie win-win situatie verdiend?

Ik had vanmorgen een discussie met Bert. Lees keer.

foke says:
ik ga mario opstarten
Tom. says:
ge moet mario niet opstarten he
Tom. says:
ge moet netplay opstarten
foke says:
je weet wat ik bedoel…
Tom. says:
das geen excuus!
Tom. says:
als ik zeg: “uw lelijk wijf” weet je ook wie ik bedoel
Tom. says:
maar dat wil nog niet zeggen dat ik haar zo mag noemen

En toen brak de hel los. Ik meende het echt niet!

Nee, u heeft geen post over een puzzel gemist, ik heb dat van een andere site (die toevallig via planet-ugent te bezichtigen is). De ganse paragraaf over die puzzel is hilarisch, maar u moet hem zelf maar opzoeken (janklaas punt net). Duizend stukjes, man man! Hopelijk zit er niet teveel lucht bij, want die zijn vree lastig. Update: link toegevoegd omdat Jeffrey mij een mietje noemde.

9 thoughts on “Zoals gezegd in de vorige post, zijn we begonnen aan de 1000 stukjes tellende puzzel.

 1. 11 november, mij doet het nochtans gelijk wel wat. Zie discussie Ellie-papa bij het bekijken van het nieuws gisteren:

  Ellie: 11 november, is da voor WO I?
  Papa: ja
  Ellie: MOH GOW, DER ZIJN GEEN OUD-STRIJDERS MEER OP DE HERDENKINGSPLECHTIGHEID! *gemeend verontwaardigd* DA KAN TOCH NIE!
  Papa: Serieus, El, reken keer hoe oud iemand nu zou zijn die 18 was in 1918
  Ellie: Euhm… 106

  Maar het ZOU toch gekunnen hebben, niewaar? Die oud-strijders van tegenwoordig… WOSSIES!

 2. Eigenaardig hé die blaasjes. Hout vasthouden, ik heb er nog nooit geen last van gehad. Zeer eigenaardig want ik heb de gewoonte -als ik een glas opheb, om het hele kot af te kussen en lebberen, zoals gisteren. *Kijkt in de spiegel* Neen, niets. Raar.

 3. Ik heb nogal de neiging om met mijn handen aan mijn mond te komen. Dankzij mijn smetvrees zijn die meestal proper, maar soms vergeet ik dat ik net iets vuil heb aangeraakt. Ma bon, één op vijf is de minderheid, dus ik voel me lekker speciaal.

  Nu, als je de proef op de som wilt nemen, ik wil u wel eens komen aflebberen, benieuwd of ge er dan nog steeds geen zult krijgen!

 4. Kan ontvangen? Mag ik daarmee aannemen dat ge bottom zijt of is dat iets te voorbarig? Normaal doe ik geen oudere mannen, maar een sugardaddy lijkt mij nog leuk om te hebben eigenlijk, you’re on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *