“je mag niet lachen met dode mensen”

Paedo hid under girl’s bed for three months. Das gewoon ziek. Maar het doet me wel denken aan ettelijke jaren geleden toen ik eens onder Evi haar bed was gekropen een halfuur voor zij ging slapen en toen ze er dan in lag duwde ik met mijn vinger haar matras omhoog, alsmaar harder. Na twee minuten begon ze keihard te gillen en lag ik plat (ik lag dan ook onder haar bed). Mijn moeder was serieus pissed, maar if ya can’t do the time, don’t do the crime! Het brengt nog altijd een glimlach op mijn gezicht. Evi haar gegil, puppies en regenbogen.

Zoals ge al in mijn autobiografie kon lezen, speel ik vaak backgammon en meestal tegen wildvreemden. Mijn nickname is “Abby” en dat trekt nogal vaak een groep mannen aan die het spel-element _minder_ belangrijk vinden en meer uit zijn op cyberseks. Op zich heb ik daar weinig problemen mee, maar om tien uur des morgens heb ik echt nog geen goesting. Dan zit ik zo te vertellen tegen een gast over mijn operatie in KroatiĆ« en in plaats van dat erg te vinden, wil hij foto’s zien van mij in het ziekenhuis. En als ik dat niet heb, iets anders waar ik topless opsta. Owkeee. Ik heb die match wel mooi met 3-0 gewonnen. Feit: opgewonden mannen spelen slecht backgammon. Vorig jaar speelde ik tegen een vent, getrouwd en drie kinderen en al, die een ding had voor vrouwelijke bodybuildsters. Ge kunt al denken hoe blij hij was dat Abby (toevallig) ook aan powertraining deed! Resultaat: een 1-4 achterstand opgehaald in enkele minuten. Man, nu denken jullie allemaal dat ik een slet ben. En een nerd. Een sletterige nerd. Of een nerderige slet, kweenie. “Oh ja, harder, harder, ik heb uw vijfpunt ingenomen, ahhhh, je voelt zo lekker hard aan, ik ga verdubbelen, ik kom, ik kom, ik ben uit!”

Bon. Dat was weer een nieuw dieptepunt. Dieper kan niet meer denkt u dan? Morgen een nieuwe post hoor.

Ik heb _geen_ relatie met die mensen. Maar ik heb ze wel net beroemd gemaakt. Het is getiteld “elise met dikke tieten” trouwens, als u niet goed weet wat u te zien zal krijgen. En _alle_ verwachtingen worden ingelost. Dik en tieten en al.

De titel! Floris vindt lachen met levende mensen niet zo erg, maar blijkbaar kunnen dode mensen ons wel zien en horen vanuit de _hemel_. Ofwel denkt u nu “En?” ofwel “Eh?”. Toen ik vroeg of ze dan ondertussen rijstpap aan het eten zijn, was hij verontwaardigd! Beeld u in zeg, ik durf lachen met een stereotiep beeld over de hemel! De runner-up quote van vandaag was “ik weet dat gij eigenlijk diep in uw hart een veel te lieve jongen zijt ja”. Maar die was melig en hier doen we niet aan melig! Maartochbedankthe.

yours truly,

Abby

5 thoughts on ““je mag niet lachen met dode mensen”

  1. Bwah, ik vond mijn quote van de dag “Je bent genomineerd als grappigste Ellie-buddy” toch algelijk veel liever en zo.

    Maar wordt het geaprecieerd??? Tuurlijk niet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *