Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel vier

Straks Sinterklaas, maar eerst nog Site van het Jaar 2006. Weinig volwassenen die nog in de goeie man uit Spanje geloven en zo is het ook bij deze verkiezing. Niemand die heus denkt dat de winnaar de beste blog uit Vlaanderen en omstreken heeft, maar als dat de anderen gelukkig maakt, willen we heus wel eventjes doen alsof. Omdat er honderd keuzes zijn en u maar drie vakjes mag aanvinken heb ik besloten om u te helpen door de komende tien dagen elke dag tien genomineerde sites te bespreken. Eigen mening en zo, u hoeft heus uw slaap niet te laten als ik iets negatief heb gezegd. De volgorde werd bepaald door een randomizer.

 • (#2) 2 girls: De meeste mannen raken waarschijnlijk opgewonden van verhaaltjes over meisjes die zichzelf bevredigen in een pashokje of twee vrouwen die elkaar verleiden (u zoekt zelf maar waar die posts staan), maar volgens mij zijn dit helemaal geen twee vrouwen. Ik gok eerder op een 34-jarige maagd, nekbaard en dik en al, die het spelen van World of Warcraft afwisselt met posten op deze site. Dus eigenlijk zit u te geilen op een dikke kerel die doet alsof hij twee twintigjarige biseksuele vrouwen is. Ziek in uw hoofd.
 • (#93) WebsterMc: olalala, vier banners voor Site van het Jaar, iemand wil graag winnen. Weet je wat ook kan helpen om te winnen? Een _goeie_ site hebben. Je overdadig gebruik van het beletselteken (…) wat beperken makker, het maakt datgene wat je gezegd hebt er heus niet grappiger op. En je bent naar The Devil wears Prada geweest en het “bleek wonderwel mee te vallen”? Hoe precies heb je je penis binnengesmokkeld in de zaal?
 • (#29) duizendenéénnachtgedachten. Er was eens een website die op 27 oktober 2006 besloot om van adres te veranderen. En er was ook eens een computermagazine dat dat niet doorhad. En ze leefden nog lang en gelukkig!
 • (#69) Oogsnoep: “Ik vind het amusant hoe bloggers er zich zo druk over kunnen maken en hoeveel woorden en tijd er niet aan vuil gemaakt worden.” En dan volgen er nog _drie_ paragrafen over hoe hij écht niet met Blog van het Jaar bezig is. Nee, alle feeds van de genomineerde blogs verzamelen en een banner maken met “Stem op Oogsnoep.be” daar hou ik mij ook alle dagen mee bezig. Eén foto mag dan meer zeggen dan duizend woorden, maar zelfs die vlek spaghettisaus op mijn tafelkleed zegt meer dan duizend woorden van u (Mijn zus snapte dees niet, zo moeilijk vind hem nochtans niet. Zolang ge weet dat vlekken spaghettisaus banaal en nikszeggend zijn is die toch niet zo moeilijk? Mijn zus studeert voor lerares, nuff said.). Oogsnoep/Wereldkeuken heeft vorig jaar al gewonnen, maar is pas naar de uitreiking gekomen toen ze hem kwamen halen. Aangezien er bij Clickx wel iemand met gezond verstand zal rondlopen, is het onwaarschijnlijk dat hem dat dit jaar opnieuw lukt. Oh wait, gezond verstand. Bon, proficiat Oogsnoep dan.
 • (#31) Dwangbuis: Hihi, zijn postarchief heet maandverband. Es uw charset goed zetten wel. Bon, voor de rest. Es vragen wat Tim er van vindt. “dat lettertype is lelijk, de formvelden zouden niet blauw mogen zijn, latijn is pretentieus en serieus, wat is die foto?” Owkayyy. Tim is niet genomineerd en daarom doet hij zo negatief over alles. Of wacht, dat was ik.
 • (#96) Wouter De Ryck: En voor wie het nog niet helemaal duidelijk was waarover deze site ging is er altijd nog de ondertitel. Die jongen ziet zichzelf graag. Allee, toch iemand denk ik dan. Kan een goeie site zijn, maar ik ben niet verder geraakt dan het derde woord “wielertoerist/wielerterrorist”. Terrorisme is geen grap hoor. Heb ooit eens een pita gegeten en ben der _twee_ dagen slecht van geweest. Ik ben ooit eens buitengesmeten uit Pita Tosi omdat ik teveel lachte en toen ben ik weer binnengekomen om hen te melden dat er kakkerlakken in hun eten zitten. Blijkt dat dat hun hoofdingredient was! Ohhhhhh.
 • (#60) MouseOver: “Binnen de Vlaamse blogs zie je dat zowat 95% van de betere blogs meteen de 100 genomineerde vormen. Ik heb lang moeten zoeken vooraleer ik een degelijke Vlaamse blog vond die niet geselecteerd was.” Zoals die andere typ van planet-ugent.be altijd zegt als hij een quote post en denkt dat hij intelligenter overkomt als hij er dan ook nog es een eigen bedenking bijzet, maar dan plots beseft dat hij helemaal geen eigen bedenkingen heeft en het dan maar subtiel oplost: Geen commentaar. Wow, ik denk dat ik mezelf net ongewild in het zak heb gezet.
 • (#45) JasperWiet: Grappige kerel, maar ik vrees dat hij niet veel stemmen zal halen. Awel kerel, enkel en alleen voor dit pareltje ga ik voor u stemmen: “De enige vorm van concentratie die ik haar toewens, is die in een kamp”. Ik wil uw kinders.
 • (#20) De Waarheid: Al goed dat ik vandaag wat vroeger begonnen ben met reviewen en ik hierna nog andere websites ga bezoeken, want ga eens na zoiets gaan slapen: er staat al een dt-fout in de _ondertitel_, hij lacht met premier Verhofstadt zijn uiterlijk (Briljant! Origineel! Dolkomisch! Toch niet!) en hij is zelfs zo simpel dat hij in een post lacht met Phaedra Hoste omdat ze volgens hem mensen inhuurt om de schrijffouten uit haar artikels te halen…

That is all. They can’t all be winners, of dacht u dat uw ouders nog een kindje wilden omdat jij al zo leuk was?

17 thoughts on “Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel vier

 1. Oei, teveel puntjes? zal het niet meer doen…! :p
  En waarom al die banners? Zodat toch zeker iemand op mij zou stemmen.

  wel leuk om te weten dat er toch iemand zal zijn die alle 100 blogs bekeken zal hebben! Volgende keer mag jij in de jury!

 2. @ WebsterMC: Misschien in het vervolg wat minder aandacht besteden aan het plaatsen van banners op je blog en wat meer aan het intypen van je url als je ergens commentaar komt geven.

 3. @Koen: normaal gezien vult firefox mijn webadresje zelf aan als ik in zo een veld een URL begin te typpen. Maar soit, deze keer is er dus iets fout gelopen!

  En trouwens, hoe meer banners, hoe meer vreugd!

 4. Pingback: Dagje Congé at WebsterMC

 5. Vreemd he, zolang je jezelf niet overvloedig tentoonstelt op het internet kan je als vrouw geen erotische content brengen, of je bent een vent …!
  Kijk, jij mag denken wat je wil, als jij graag fantaseert over 34-jarige dikke maagden met een nekbaard en al, be my guest hoor. World of Warcraft is iets dat me onbekend is, ik hou niet van computerspelletjes en al helemaal niet van het sfeertje dat errond hangt.
  Maar ik moet je toch teleurstellen: we zijn wel degelijk twee meisjes die hun eigen (en blijkbaar toch aanslaande) visie over erotiek brengen (getuige de ongeveer 40.000 bezoekers die we de laatste twee weken kregen). Hoeveel had jij er …?
  Gtrz
  Evelien

 6. Pingback: Blog van het jaar 2006 (Clickx) « Om ter saaist

 7. Tom, gij zijt visionair. Het hier geschetste beeld van dikke dertiger komt perfect overeen met de “vertegenwoordiger” van 2Girls ..

  En dan hier komen pochen met hun 40 000 bezoekers op 2 weken. Hahaha! Ze moesten eens weten hoeveel Asfaltkonijn er op 2 weken heeft – maar wij stoefen daar niet mee :)

 8. Pingback: Brutin.be » » “Want zijn handje past nog in een bierglas”

 9. Pingback: Brutin.be » » Waar was jij op 11 september?

 10. Pingback: Blog van het jaar 2006 (Clickx) « Om ter saaist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *