Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel vijf

Straks Sinterklaas, maar eerst nog Site van het Jaar 2006. Weinig volwassenen die nog in de goeie man uit Spanje geloven en zo is het ook bij deze verkiezing. Niemand die heus denkt dat de winnaar de beste blog uit Vlaanderen en omstreken heeft, maar als dat de anderen gelukkig maakt, willen we heus wel eventjes doen alsof. Omdat er honderd keuzes zijn en u maar drie vakjes mag aanvinken heb ik besloten om u te helpen door de komende tien dagen elke dag tien genomineerde sites te bespreken. Eigen mening en zo, u hoeft heus uw slaap niet te laten als ik iets negatief heb gezegd. De volgorde werd bepaald door een randomizer.

 • (#59) midnightcruiser: Man, gisteren (maandag) was veel te zwaar. Twas ook zwaar de max, het ging zo over dat ik nooit met een zwarte naar bed zou gaan (wat _niet_ waar is trouwens. Beggars can’t be choosers.) en Floris vroeg of ik met een Eskimo zou seks hebben en Pieter, haha, de sloeber, zei: “enkel als het een hete is!” Echt waar! Altijd al geweten dat het in hem zat. En later op de avond hebben we nog gehighfived, maar ik ben vergeten waarom. Pieter? U hoeft trouwens geen onderliggende boodschap te zoeken in verband met wat ik denk van deze site. Want dat heb ik net doorgespoeld! Hmm. Nee. Bon, nog negen te gaan.
 • (#23) Desalniettemin: God wat haat ik dat woord. Blogs reviewen is altijd een beetje reizen en momenteel bevind ik mij blijkbaar in Amsterdam. Ja, de hoofdstad van Nederland. As in “Niet Vlaanderen”.
 • (#65) Om ter saaist: Euh, jij wint? He. Ik kan niks anders bedenken, want ik heb honger en ik ging normaal gaan eten met iemand en die laat niks van zich weten. Ah, nu wel. Yoooo.
 • (#16) Clopin: Wat moet ik hier nu in godsnaam over zeggen? Links, filmkes van YouTube en geblabla over Site van het Jaar. Je werd op een dag wakker en je kwam op dit briljant idee? Wanneer ik des morgens wakker word denk ik “kut, die was zeker ouder dan veertien.” Of wacht, dat was Tim. Ja ik heb inderdaad die grap van gisteren genomen en Tim en mezelf van plaats veranderd.
 • (#5) Analoog: Het is nu twintig na één in de middag op woensdag 22 november en ik heb mezelf voorgenomen om deze reviews af te werken voor ik aan mijn ontbijt/lunch mag beginnen. Tuurlijk betekent dit niet dat ik hier nu vlug vlug mijn mening ga zetten hoor. Nee, ik ga hier gewoon niks zetten.
 • (#30) Duvelman: de titel van zijn links is “niet rechts”. Echt de waarheid. Duidelijk een website voor maten, makkers, Duvel. Tijd voor mijn ontbijt/lunch.
 • (#8) Asfaltkonijn: Laten we er geen doekjes om winden. Dit is _de_ favoriet om de felbegeerde award in de wacht te slepen. En terecht! Ik daag iedereen van jullie uit om ook maar één negatief punt aan te geven. De design is vet strak en het logo (van de al even getalenteerde Shellac) zal iedereen wel al kennen, dankzij de vele marketingstunts van de Konijnen: ballonnen, t-shirts, ze krijgen zelfs steun van het mooiste meisje van het land, Miss Belgian Beauty! Schrap die verkiezing en geef die mannen gewoon waar ze recht op hebben! En voor wie twijfelt of ze al die hoge verwachtingen inlossen met hun inhoud, dat doen ze inderdaad! Voor elk wat wils! Houdt u van gadgets? Eén adres: Asfaltkonijn. Meer geïnteresseerd in originele, absurde of dolkomische filmpjes? Awel wat doe je hier dan nog, hop, naar Asfaltkonijn! Toch één waarschuwing: enkel te betreden als u niet bang bent van wat soft-ironie, want daar is geen ontkomen aan op dit pareltje van een website. Asfaltkonijn voor president!
 • (#95) Wie ziet Wat Wanneer en vooral Waarom?: Als dat net uw mind heeft geblowd dan zou ik vooral _niet_ de ondertitel lezen. Die van mij is even nietszeggend, maar het woord “tetten” staat er tenminste in. Ik had al gehoord van mevrouw Nelissen, maar ik bezocht vroeger geen sites die ik niet ken, ik heb daar slechte ervaringen mee (niet jij, Asfalt, niet jij!). Laten we met het positieve beginnen. De inhoud lost de verwachtingen van de (onder)titel volledig in. Veel woorden, diepzinnige zinnen en een weinig verstaanbaar. Schoenmaker blijf bij uw leest. Al is die leest foto’s maken. Owla, blijkbaar staat er ergens een video van haar bevalling, I’m gonna make like a banana and split.
 • (#62) Netsensei: “Much ado about nothing”. Goed gezegd alvast. Zijn adres eindigt op .nl wat weer een gans andere dimensie aan Clickx hun onprofessionaliteit geeft, hij komt namelijk _wel_ uit België. Sterker nog, ik heb er mee op school gezeten. Ahhh, netsensei. In een ver verleden, een paar maand terug, ging ik ook al eens blogreviews doen en dan ging ik hier mee beginnen. Omdat ik toen nog niet zoveel karakter en doorzettingsvermogen had als nu (dat was soft-ironisch) heb ik dat toen maar niet gedaan. Maar nu moet ik dus. Waar ik mij al _jaren_ aan erger is die “Ha!” en “Hoezee!” die er om de twee posts wel eens instaan. Stop ermee! Het leidt af van de inhoud. Bwahahaha. Nee serieus, tis gewoon irritant. Waar mijn posse en ik ook een grote hekel aan hebben is zijn verslaving aan het “Michellen”. Michellen, voor iedereen die niet in mijn posse zit, is het linken naar Michel V. om te melden dat hij _toevallig_ dezelfde mening heeft als Michel over een bepaald onderwerp. Virtueel gatlikken als u dat beter verstaat. Nu goed. Als ik mij vorig jaar nog goed herinner dan was hij toen laatste en ik voorspel dat hij het dit jaar beter gaat doen! Hoezee!
 • (#79) Sponzen Ridder: Weet u nog hoe ik eens bezig was over Michellen (ik mag het hopen, het is twee zinnen geleden)? Wel deze kan er ook wat van. Wat hem dan weer zo origineel maakt zijn de javascript alerts waar hij zijn mening geeft over sommige dingen. Noem mij een fossiel, maar in mijne tijd plaatsten wij onze mening over sommige dingen gewoon op onze blog.

Ja, ik ben gisteren La Dolce Vita gaan zien en Here Jezus, die duurde veel te lang. En hij heeft maar één oscar gewonnen, sorry voor de verkeerde informatie. Maar die balletschoenen kosten wel vijftig euro!

22 thoughts on “Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel vijf

 1. Pingback: Om ter saaist

 2. Zeg ik wil nog eens zo een happy monday…val van de trap…avontuur van de amber lezen…tmag best iemand anders zijn die van de trap valt ook hoor…

  zolang we maar kunnen lachen :D

 3. Site van het Jaar loopt vandaag af, dus eigenlijk zou ge nog 51 reviews moeten posten in minder dan 5 uur. Ofwel gewoon 1, dan zijt ge niet gebuisd.

 4. Pingback: clopin.be - How popular is clopin.be? (://URLFAN)

 5. Pingback: Sponzen Ridder: november 2006

 6. Pingback: Brutin.be » » Waar was jij op 11 september?

 7. Pingback: Al blogt gij nog zo snel, Google achterhaalt u wel! « Om ter saaist

 8. Pingback: debitches - Dogpile Web Search

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *