Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel zes

Straks Sinterklaas, maar eerst nog Site van het Jaar 2006. Weinig volwassenen die nog in de goeie man uit Spanje geloven en zo is het ook bij deze verkiezing. Niemand die heus denkt dat de winnaar de beste blog uit Vlaanderen en omstreken heeft, maar als dat de anderen gelukkig maakt, willen we heus wel eventjes doen alsof. Omdat er honderd keuzes zijn en u maar drie vakjes mag aanvinken heb ik besloten om u te helpen door de komende tien dagen elke dag tien genomineerde sites te bespreken. Eigen mening en zo, u hoeft heus uw slaap niet te laten als ik iets negatief heb gezegd. De volgorde werd bepaald door een randomizer.

 • (#40) Het land van Nick: en ja hoor, we beginnen weer met een echte winnaar. Op de dag van de nominaties een post over hoe iedereen toch weet dat hij gaat winnen en hoe iedereen die niet op hem stemt slaag gaat krijgen en dan niks meer van zich laten horen. Oh god en de mensen in de comments vinden dat een grappige post! Snel! Foetushouding! (Deze had ik vorige week woensdag geschreven, nu snap ik hem niet meer)
 • (#1) (pdw): Das gewoon een Bekende Vlaming! Ik zat er eventjes mee in dat ik moeite ging hebben om iets negatiefs te vinden over hem. Maar boy, ik was nog fouter dan die keer dat uw ma zei dat het niet erg is, want ze is toch aan de pil, maar zij had het over de dieetpil! Yeah, ik heb u net een ongelukje genoemd en uw ma een dikkerdje (en een vree flauwe lol gemaakt). Anyway, hij lacht met “Beauty and the Nerd” en “Mannen van Wendy”. En terecht, als je net als hem in een kwaliteitsprogramma zoals “De Rechtvaardige Rechters” hebt meegedaan aan de zijde van komische talenten zoals Alain Grootaerts, Jan Verheyen en Bert Kruismans, dan heb je daar het recht toe.
 • (#6) appelblauwzeegroen: Ik had ze vorig jaar al eens besproken omwille van het feit dat ze plots na hun nominatie regelmatiger een nieuwe post begonnen te plaatsen, zo vréé toevallig en al. Dit jaar is het al een hoop minder, maar dat past dan weer bij de inhoud van hun posts. Niks tegen grappige meisjes, maar tenzij humor de was kan doen en zorgen voor mijn eten is het meer iets voor lesbiennes. “Oh, maar wij hebben ook gewone seks hoor”. Tuurlijk. Tuurlijk.
 • (#67) Het kleine zicht: 15 comments sinds januari 2006, denk ervan wat u wil, maar ik vind dat een prestatie. Ik heb al veel sites bekeken en er zat _véél_ brol tussen, maar de meeste hadden wel een hoop comments van vrienden, familie en van die zieligaards die overal comments achterlaten in de hoop dat die persoon bij hen hetzelfde komt doen. En zelfs dat heeft hij niet.
 • Onnozelheid mag!: Laten we eerlijk zijn. Als de eerste post die ik lees over menstruatie gaat, dan _kan_ ik moeilijk een positieve review schrijven. Haar post over haar middelbare school carrière deed me wel terug denken aan die van mij. Ik droeg in het derde middelbaar een beugel waardoor mijn mondhoeken omhoog kwamen (dat was een neveneffect, ik droeg heus geen beugel om mijn mondhoeken omhoog te doen staan) en één van mijn leerkrachten was ervan overtuigd dat ik hem stond uit te lachen terwijl hij mij kwam vertellen dat ik een nul kreeg voor mijn Dagelijks Werk omdat hij had gehoord van iemand dat “Tom ging spieken”. Niet dat ik sowieso veel ging halen, twas aardrijkskunde, sjeus. Evi claimt trouwens dat ik dat woord niet kan uitspreken en daarom zeg ik meestal geografie. Zielig he.
 • (#25) Dipfico: Deze denkt blijkbaar dat je thumbnails maakt door wat te prutsen met de height en width in html. Familie van boerenblog? Familie van boerenblog.
 • (#10) Pulp Deluxe: Ik lees al geen strips meer sinds ik schaamhaar heb. Nu lees ik ook nog boekskes met prentjes maar dan wel _zonder_ tekst.
 • (#3) 7 seconden: Geen idee wie deze toptijd heeft gehaald, want ik hield het hier maar vier seconden vol. ZING.
 • (#14) Cecil’s Sprocket Holes: Micro$oft. Haha, ik snap hem. Want Microsoft maakt graag winst en dat ten koste van de kwaliteit van hun producten.
 • (#7) Arcadim in Arcadië: Iets zegt mij dat die mijn site niet leest. Na deze post betwijfel ik eigenlijk of er nog _iemand_ mijn site leest.

Hier ben ik weer! Ach het was maar vijf dagen. Tim geloofde mij niet toen ik zei dat mijn eerste post na een lange afwezigheid altijd ondermaats is, maar nu zal hij wel anders piepen. Voor wie vandaag ook eens op een leuke link wil klikken, hier een halfjaarlijkse traditie die ik graag in stand hou: de Gay-O-Meter (56%!). Gelukkig ging mijn theorie-examen voor de auto deze middag nog een stuk beter, 48 op 50. Ik ben een winnaar in het leven, ik.

En ik doe door tot de prijsuitreiking op 8 december, gene stress.

24 thoughts on “Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel zes

 1. Pingback: Afvragingen — blog van Rikea

 2. Pingback: 7 seconden

 3. Pingback: bwards: de enige, echte, officiële en door het publiek gekozen blogawards van België 2006

 4. Pingback: Gay-O-Meter - 46% Homo « Om ter saaist

 5. Pingback: Wat is er vandaag nu weer misgelopen? | Rebel

 6. Pingback: bwards: de enige, echte, officiële en door het publiek gekozen blogawards van België 2006 » Een mens vraagt zich af…

 7. Pingback: Brutin.be » » Waar was jij op 11 september?

 8. Pingback: Gay-O-Meter - 46% Homo « Om ter saaist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *