Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel zeven

Straks Sinterklaas, maar eerst nog Site van het Jaar 2006. Weinig volwassenen die nog in de goeie man uit Spanje geloven en zo is het ook bij deze verkiezing. Niemand die heus denkt dat de winnaar de beste blog uit Vlaanderen en omstreken heeft, maar als dat de anderen gelukkig maakt, willen we heus wel eventjes doen alsof. Omdat er honderd keuzes zijn en u maar drie vakjes mag aanvinken heb ik besloten om u te helpen door de komende tien dagen elke dag tien genomineerde sites te bespreken. Eigen mening en zo, u hoeft heus uw slaap niet te laten als ik iets negatief heb gezegd. De volgorde werd bepaald door een randomizer.

 • (#81) Sunny Moon: Ugh, deze is veel te aardig om iets grofs over te zeggen. Hier wat foto’s van een grappig kind. Relevantie? Op Brutin.be? Riiiiiight.
 • (#11) Blogging Marnik: Zijn nickname is blijkbaar jesus_. Ja, met een underscore ja. En hij heeft een aparte categorie voor “Niki’s geheim”. Komaan, ge weet dat ge dit wilt lezen!
 • (#88) Tiekenei: Ik moet altijd aan die stripalbums van Piet Pienter en Bert Bibber denken als ik haar echte naam lees. Enkel voor de fans van depressieve posts. Of het is dat u die naaktfoto in haar Flickr-account nog niet hebt gezien!
 • (#94) Weeping Willow Woodnotes: Ik heb al zolang een hekel aan Luc de Vos dat ik eigenlijk al vergeten ben _waarom_. Bon, het zal wel iets met zijn teksten te maken hebben. Of met het feit dat hij vorig jaar zowat elke dag op tv te zien was. Of dat iedereen zijn Oost-Vlaams accent zo schattig vindt. Of nee, het was omdat Stijn zo’n grote fan is. Stijn stemt trouwens op de tsjeven “omdat het toch geen nut heeft om op de sossen te stemmen in Wingene”. Ik weet niet wat die priester u heeft laten doen tijdens uw misdienaar-carrière Stijn, maar zoek hulp.
 • (#26) Dominiek: Over tsjeven gesproken! Iedereen kent hem ongetwijfeld nog van zijn piéce de résistance struikgewas.be, maar bij ons staat hij vooral bekend als Domi, the believer (er hoort ook een foto bij maar die mag ik niet tonen) die de ogen van Gauche-Caviaarkes gelijk mij probeert te openen. Make no mistake, ik heb eigenlijk niks tegen Domi. Sterker nog, Dominiek en ik hebben elkaar vorige week de liefde verklaard. Hij is op mij en ik ben op hem. Een vrijgezel met een eigen huis, je zou voor minder.
 • (#80) STEW productions: Euhm. Ik ga mezelf beklagen dat ik dit ooit gezegd heb, maar dit is gewoon een flauw afkooksel van Asfaltkonijn. En die hebben tenminste ballonnen. Wist u dat ik een Asfaltkonijnballon heb? Hij ligt net naast mijn laptop. Eigenlijk lijkt hij veel op de website. Rond en onzichtbare inhoud. Die was een ietsiepietsie vergezocht. Maar hey, ik heb net gezegd dat er een website bestaat die nog slechter is dan de hunne, ze zullen mij wel niet in elkaar staan in de mannenwc’s van de Carré zeker?
 • (#66) Onderweg: Pieter blijkt nog steeds graag naar Friends te kijken en dat valt ook op in zijn humor: “Voor een lastige klant zijn we op zoek naar labiele mensen die als gigolo willen werken. Geen AIDS! Adecco andere-kant-van-het-land”. Ik, ik snap die niet. Misschien snap ik deze beter “Strontraper, hondenjob, zoo Antwerpen. Uitzicht op vet betaald contract. Buitengesmeten zijn op je vorige werk en gerechtelijke veroordelingen zijn pluspunten! Adecco Antwerpen-gevangenis”. Effe denken. Neen.
 • (#52) Lewisiana: Slecht (ik moet wat opschieten want Benjamin wil backgammon spelen)
 • (#46) Kaajee en de zijnen: Interessante kleurencombinatie. Om de een of andere reden (ik keek net naar een artikel eigenlijk) moet ik nu aan Pinochet denken. Anyhoo, hij gaat dood en ik hoop dat het pijn doet!
 • (#82) Tafelzoetstof: God, een Jean-Marie Dedecker fan. “Dag Willy’s en Marjetten (en nee, kheb nog nooit gekeken en kben zelfs geen fan van De Pauw)!”. Grappigste zin op die site. Enfin, dat en “Hopelijk kunnen ze tot de verkiezingen hun rebels en radicaal karakter nog wat verscherpen” (over de N-VA. Rebels. Zoals die keer dat ze met vrachtwagens vals geld naar de grens met Wallonië brachten zeker.)

Nee, ik was fout. Dit was de slechtste review tot nu toe. Gisteren aan de tramhalte: “en vorige week zat ik zonder en dan moest ik papieren zakdoeken gebruiken”. Meisjes, ewwie.

27 thoughts on “Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel zeven

 1. Ik werd door mijn ongelooflijk omvangrijke schare fans getipt om eens een blik te komen werpen op dit gedrocht en wacht met smart op uw oordeelkundige review van mijn weblog. Hopelijk brengt u het er iets spannender van af dan vorig jaar, maar diep in mijn hartje betwijfel ik dat.

  Schrap wat je al hebt en verras mij.

 2. Pingback: Brutin.be » » Clickx - Site van het Jaar 2006 - Deel acht

 3. Oe, ik zie nu pas dat je uit terechte trots je schitterende tekstje hier nogmaals geplaatst hebt. Je hebt gelijk hoor! Meer nog, ik zal je zelfs een tip geven: teneinde dit wereldschokkend hilarische stukje niet te ontzeggen aan al je vriendjes en vriendinnetjes, zou ik het snel doorsturen naar al je contactpersonen, want het is echt een onovertreffelijk staaltje humor en zo.

 4. Owkeee, het begrip “trackbacks” zegt u duidelijk niks. En zelfspot ook niet blijkbaar. Ik heb die stok niet in uw gat gestoken dus ge moet heus niet kwaad doen tegen mij.

 5. Pingback: STEW.be » Een avond vol verrassingen

 6. Pingback: { Tiekenei.blog } » Blog Archive » Leuke vooruitzichten

 7. Mijn nick heeft een underscore, OH NOES! En ik heb een categorie “Niki’s Geheim”! HELP!

  Ej, Sherlock, als ge de moeite had gedaan om 3 zinnen te lezen op mijn blog dan had ge al lang doorgehad dat die Niki’s Geheim er staat omdat één van mijn beste maten aan dat programma heeft meegewerkt.

  ‘s Nogal makkelijk, zo iemand afbreken, ik vind het goedkoop, eigenlijk. Ge had evengoed “ken ik niet, lees ik niet” kunnen zeggen, ik ga ook geen oordelen vellen op mijn blog over de uwe op basis van dat filmke met de kauwgom alleen (al een chance).

 8. Als ge de moeite doet om nog maar iets te schrijven over iemand’s anders blog doe dan inderdaad ook eens de moeite om deze effectief te lezen!

  en als designer kan ik zeggen dat uw blog mooi is gedownload maar dat het zelfs te moeilijk was om afgeronde randjes te maken aan uw bovenbanner.

  Conclusie:

  ofwel volgt ge ne cursus photoshop om u te amuseren, ofwel “leest” ge eens iemand anders’ blog, maar maak zeker geen domme filmkes of ga een ander zijn blog becritiseren als ge nog nooit iets hebt gelezen van die persoon.

 9. Wij doen in België al honderd jaar niet meer aan ge en gij. Ik zou eerst zorgen dat je woorden in orde zijn en je daarna pas zorgen beginnen maken over een layout.

 10. Ik weet niet uit welke snobgemeente GIJ dan komt, maar mag ik u er atent op maken dat er nog steeds dialecten worden gesproken in dit land en zeker en vast ge en gij nog volop wordt gebruikt.

  het is maar dat JE het weet smartass

 11. Pingback: Depressief - depressie.startpagina.nl

 12. Pingback: Brutin.be » » Waar was jij op 11 september?

 13. Pingback: marnik.org » 2006 » December

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *