Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel acht

Vandaag Sinterklaas, maar ook nog Site van het Jaar 2006. Weinig volwassenen die nog in de goeie man uit Spanje geloven en zo is het ook bij deze verkiezing. Niemand die heus denkt dat de winnaar de beste blog uit Vlaanderen en omstreken heeft, maar als dat de anderen gelukkig maakt, willen we heus wel eventjes doen alsof. Omdat er honderd keuzes zijn en u maar drie vakjes mag aanvinken heb ik besloten om u te helpen door de komende tien dagen elke dag tien genomineerde sites te bespreken. Eigen mening en zo, u hoeft heus uw slaap niet te laten als ik iets negatief heb gezegd. De volgorde werd bepaald door een randomizer.

 • (#99) Zinloos: “Bende janedden” zegt Knife in de comments bij de vorige post en alhoewel hij het duidelijk niet over iemand specifiek had, zal hij ook wel die kerel van Zinloos bedoelen. Wat wil jij nu eigenlijk? Als niemand grapjes mag maken over de titel van uw site had je hem misschien beter “Vijfjarige weeskindjes met leukemie” genoemd. En “ongelooflijk omvangrijke schare fans”? Uw ma zeker. Omvangrijk is ze wel.
 • (#41) Hullabaloo: Dat kan ik ook!
 • (#83) Tales from the Crib: Bon, die heeft momenteel al genoeg dingen aan haar hoofd. Dan maar wat praten over iets anders. Dramoghe heeft een roze broek, wist u dat? U heeft het niet van mij, maar ze heeft zelfs beloofd om hem aan te doen voor de prijsuitreiking vrijdag als ze genoeg hits krijgt vanaf mijn site. Doen hoor!
 • (#37) Hallo ik ben een blog: Zie je, Zinloos, zo kan het dus ook: een positieve en vriendelijke titel. Goed, de inhoud is stukken erger dan die van jou en ik raad iedereen af om op de categorie “Lachen!” te klikken en hij volgt blijkbaar djembe lessen en oh my hij is _auteur_. Hij houdt duidelijk zijn werk gescheiden van zijn privéleven.
 • (#53) Lichtgeraakt: Geniale site! Hebben jullie al op mij gestemd eigenlijk?
 • (#32) Elsbabbel: Clickx vindt dit dus een betere site dan bijvoorbeeld, goh, ik zeg maar iets, de _mijnen_. Mo how sah!
 • (#64) No Desktop Hero: Blijkbaar had hij het in deze post eerst over “neger” in plaats van “gekleurde medemens” en hij wordt er zowaar voor op de vinger getikt door iemand van Diversito. Dat is het. Dat is de lol. Echt. Er volgt niks meer. Jaja, arme jullie. Allochtonen, 45-plussers, vrouwen, mensen met een handicap, jongeren, kortgeschoolden, holebi’s,ex-gedetineerden, volwassenen met ADHD, die hebben het pas lastig blijkbaar. Holebi’s. Phoe. Ja de reden dat Timmy vaak ruzie heeft met mensen is omwille van zijn seksuele geaardheid. Zo totaal niet omdat hij onuitstaanbaar is en zich beter voelt dan ons. Nee hoor.
 • (#76) Smetty’s Soapbox: Ik wil écht gaan slapen. Er zijn goeie dingen aan smetty.be en er zijn slechte dingen aan smetty.be, nu goed? En ze woont in Gent! Woont Zinloos in Gent? Nope. My point exactly.
 • (#36) Grijze Blubber: “Waarom duurt het 9 minuten als je op de snooze knop van de wekker duwt, en geen 10?” Het antwoord staat op zijn site. Maar kom, ik ben geen onmens, als ge hier klikt, kunt ge het antwoord ook zien.
 • (#98) Zetduivel: Ooit moet ik in een vree goeie bui geweest zijn, want deze staat zowaar tussen mijn feeds in Bloglines. Ofwel was ik weer strontzat. Yeah, echt wel strontzat. Een beetje zoals gisteren, toen Pieter en ik gratis op de Sintfuif zijn binnengeraakt door de bandjes van twee meisjes die al naar huis gingen aan te doen. Hij kon hem gewoon over zijn hand schuiven (met dat hij arme negerarmkes heeft), maar bij mij ging dat dus niet. Maar geen nood, met wat kauwgom bleef dat even goed plakken hoor. Ik ben de max, zeg het!

God weet waarom ik die tekst in het begin heb aangepast, want oh wee dat het stukje over Sinterklaas niet meer zou kloppen. “door de komende tien dagen”. Geen scrupules ik.

4 thoughts on “Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel acht

 1. Puik werk hoor, met al die hilariteit en zo! Vooral bij die spitsvondige “yo’ mama is fat” joke kon ik een welgemeende hihi nauwelijks onderdrukken. Zelfs het woord “janedden” komt erin voor en al. Zelden zo geschuddebuikt om zoveel vrolijkheid bijeen, waarvoor hartelijk dank, mijn waarde.
  Keep up the ehm… funny work!

 2. het was niet persoonlijk.
  die verkiezingen en die stem op mij dingen
  ik word er zot van
  en lees niet anders meer.
  en ik heb al zo weinig tijd.
  seks, stront en eten dat wil ik!

 3. Pingback: Charlo’s Basket of Randomness » Blog Archive » Diversiteit

 4. Pingback: Brutin.be » » Waar was jij op 11 september?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *