Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel negen

Eergisteren Sinterklaas, maar nu nog Site van het Jaar 2006. Weinig volwassenen die nog in de goeie man uit Spanje geloven en zo is het ook bij deze verkiezing. Niemand die heus denkt dat de winnaar de beste blog uit Vlaanderen en omstreken heeft, maar als dat de anderen gelukkig maakt, willen we heus wel eventjes doen alsof. Omdat er honderd keuzes zijn en u maar drie vakjes mag aanvinken heb ik besloten om u te helpen door de komende tien dagen elke dag tien genomineerde sites te bespreken. Eigen mening en zo, u hoeft heus uw slaap niet te laten als ik iets negatief heb gezegd. De volgorde werd bepaald door een randomizer.

 • (#44) Ishku: Ik zeg niet dat Ishku slecht is hoor (wat in godsnaam betekent “ishku” eigenlijk?) maar er zit geen toekomst in. Geen nood, ik ben zowat dé blogspecialist en ik help wel even. Ten eerste, veel te veel paragrafen met veel te veel lollen derin. Wie leest er blogs? Mannen. Die hebben geen tijd om al die humor te vatten, die denken om de vijf seconden aan seks. Als uw lollen langer dan vijf seconden nodig hebben om begrepen te worden, zet er dan een smiley achter. Ten tweede, niet over maandverbanden praten. Dankzij mijn moeder en zus weet ik al geruime tijd wat die dingen zijn en hoe dat allemaal werkt en zo, maar het is pas sinds ik op kot zit dat ik trauma’s begin op te lopen. Deze middag lag er weer één in het toilet. De ongeschreven regel is toch dat meisjes het vuilbakje gebruiken en dat jongens _niet_ in dat vuilbakje kijken? En ten derde. Foto’s! Stoute foto’s. En dat is het. Al wat ge dan nog moet doen is een Amazon.com Wishlist op uw site zetten en wachten tot ge alles wat er op staat thuisgeleverd krijgt. Soms wou ik dat ik een meisje was ja.
 • (#90) Twee Koude Handen: Dat doet me denken aan dat oud vrouwtje met haar _blauwe_ neus aan de bushalte daarjuist. Muchos Creepos. Ik heb deze site zelfs niet bekeken, want hij heeft goeie connecties. Edit: hier stond niks over roze broeken.
 • (#75) Polskaya: Weer één die nauwelijks eigen inhoud heeft. Er is welgeteld één zinneke op de voorpagina die over hemzelf gaat: “Iemand aan den toog horen snoeven dat hij één van buurmans prijsduiven met een loodjesgeweer heeft omgelegd omdat die rotbeesten op het dak van zijn veranda schijten is NIET FIJN.”. Ja daar zijn we vet mee. Is het de bedoeling dat uw lezers dan in de comments vragen om details voordat je vertelt wat er gebeurd is? Als ik zie hoeveel comments ge gemiddeld krijgt per post, could be a while.
 • (#56) Maanzand: Bekend van Man Bijt Hond. Poezië is zo een beetje de fotolog van de woordjes. Wat? Ik weet ook niet wat ik bedoel.
 • (#92) volume12: Lees ik al ja-ren (Ik ben grote fan van zijn zoontje). En hij wil niet meedoen met SitevanhetJaar. Dus niet op stemmen!
 • (#73) Pierre du coin: Spijtig, ik had hier al enkele mensen lovend over horen doen, maar tzijn allemaal leugenaars. Extra punten voor de Smiths-quote. Tenzij je de tATu versie bedoelt. Russische wannabe-lesbiennes zijn _zo_ vorige eeuw.
 • (#74) Pietel: Het Alfa-manneke van de Vlaamse Blogosfeer. Is volgens mij de laatste vier maanden zes keer van werk veranderd. Der was nog iets wat ik er over wou zeggen, maar ik ben het nu vergeten. Twas vree witty nochtans.
 • (#28) Druppels: Kijk daar, een dolfijn! *loopt snel naar de volgende review*
 • (#97) Yet Another Blog: Een gele banaan! Een groene peer! Een oranje sinaasappel! Een rode tomaat! Een witte bloemkool! Geloof me maar, als u de review had gelezen die ik eerst had gemaakt dan zou u nu ook al die pleonasmes grappig vinden. Een goeie review op brutin.be! Nee dat is geen pleonasme!
 • (#34) Freaq Show: 100 blogs reviewen is een dwaas idee, ik ben een sukkel omdat ik er ooit aan ben begonnen en het heeft veel karakter en vodka (met spa framboos, yummie) gekost om al tot hier te raken. Maar vrijdagavond is het gedaan zunne maat. Kunt weer allemaal doen op uw webstekske wat ge wilt, ik lees het toch niet. Dan kan ik mij weer bezighouden met posts over mijn drankavonturen en mijn eigen zieligheid. Maar Freaq he, die is pas ziek in zijn hoofd. Heeft hij net gedaan met zo elke letter van het alfabet te bespreken, dan is hij nu begonnen aan zijn beloftes voor het nieuwe jaar. En dat heeft dan nauwelijks bezoekers! En dat beweert dat ik aan het aanmodderen ben, maar tis bijna drie uur en ik ben dat hier allemaal aant typen hoor. En naar een liedje over panda’s aan het luisteren. Of is het pandas? Maakt het uit, binnen een paar jaar is er toch maar één meer over. En freaq, ik zie dat ge horizontale streepkes draagt op uw foto. Das een faux pas voor mensen met een buikje hoor. And I learned that the hard way (lang, lang geleden).
 • Ik ben speciaal naar huis gekomen van een fuif om de rest van de reviews af te werken. Ge moogt zelf raden welke stukskes. Morgen de laatsten! Was het maar al morgen. Enfin, technisch gezien _is_ het al morgen, maar ik bedoel, ja gow, ge weet wat ik bedoel.

11 thoughts on “Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel negen

 1. Ik heb ingezien dat ik met zo’n lijstjes mezelf kan verplichten om quasi dagelijks iets te posten. Kzou zeggen, beschouw het als een tip, maar bij nader inzien: nevermind.

  En hoe minder bezoekers, hoe kleiner de kans dat ik er op gepakt kan worden, hoe meer ik bijgevolg in het wilde weg kan beloven. Easy as hell!

 2. Pingback: ZonderZever » Blogsite van het jaar: brons voor ZonderZever

 3. Beste jongeman, ‘t is u waarschijnlijk niet bekend, maar er bestaan dus ook groene bananen, bruine bananen en, als u lang genoeg wacht, zwarte bananen. ;-)

 4. Pingback: Arrogantie 1.0. at Pietel.be

 5. Pingback: Brutin.be » » Waar was jij op 11 september?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *