Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel tien

Eergisteren Sinterklaas, maar nu nog Site van het Jaar 2006. Weinig volwassenen die nog in de goeie man uit Spanje geloven en zo is het ook bij deze verkiezing. Niemand die heus denkt dat de winnaar de beste blog uit Vlaanderen en omstreken heeft, maar als dat de anderen gelukkig maakt, willen we heus wel eventjes doen alsof. Omdat er honderd keuzes zijn en u maar drie vakjes mag aanvinken heb ik besloten om u te helpen door de komende tien dagen elke dag tien genomineerde sites te bespreken. Eigen mening en zo, u hoeft heus uw slaap niet te laten als ik iets negatief heb gezegd. De volgorde werd bepaald door een randomizer.

 • (#22) YellowDuck: *gasp* er staat een gele eend in de banner! Bijna gedaan met reviewen mensen, nog negen te gaan!
 • (#43) I-manuel: man, man, dit is de weblog versie van de McDonalds, ge kunt gans zijn archief in tien minuten lezen. Of ge der ook ziek van wordt weet ik niet (tzou mij nie verbazen). Toen Jeffrey en ik naar Super Size Me zaten te kijken hebben we twee keer gepauzeerd omdat we allebei zo’n zin hadden in een Bickyburger. Als er niet om de tien minuten een blote tet te zien is hebben wij het lastig om op te letten.
 • (#84) Tales of Drudgery & Boredom: Drudgery betekent “Tedious, menial, or unpleasant work”, dat weet ge nu dan ook. Eigenlijk heeft zijn site veel weg van “De Pfaffs” op VTM. Van zodra de kijkcijfers beginnen te zakken gewoon een baby invoeren.
 • (#55) LVB.net: Vorig jaar, toen ik vijfeneenhalf was, vond ik het grappig om één van mijn gratis .be adressen (fasho.be) door te laten verwijzen naar lvb.net. Maar alles is vergeven en vergeten hoop ik. Maar ik ga toch nog es linken naar fuckvanbraekel.be (alhoewel dat adres al vervallen is natuurlijk, gierigaard).
 • (#54) Luc Verhelst Ik kan mij eerlijk gezegd niet voorstellen dat dit veel lezers heeft. Het gaat over politiek, het gaat over politiek vanuit het standpunt van een fractievoorzitter van Groen!, het gaat over politiek vanuit het standpunt van een fractievoorzitter van Groen! zonder gevoel voor humor.
 • (#49) Kopje Koffie: Ik drink geen koffie. Wat de kansen dat ik ooit een onscherpe foto van mijn tasje koffie hierop ga kunnen zetten serieus vermindert. Zag u hoe ik “tas” gebruikte in plaats van “kop”? Was ik mezelf niet, ik vond mij een etter.
 • (#42) Huug en Druug: Wanneer ik groot ben, wil ik Hugues worden. Wat Hugues dan gaat worden moet je hem vragen.
 • (#51) Le grand déballage: Wat is een déballage en waarom is zijn déballage groot? En is de grootte van een déballage eigenlijk wel belangrijk of is het toch vooral hoe je je déballage gebruikt dat telt?
 • (#50) KRuiMeLs: Mijn moeder wou eigenlijk geen kinderen, wist u dat? Deze duidelijk wel, en jis schattig!
 • (#91) TwweeT en de kleine dingen: ohhh, ze noemt comments “commen-taartjes”, zo lief! Mijn hardcore fans weten het al langer, maar ik ben bij één van de eerste posts een review (per ongeluk) vergeten, en dat was deze site. Zot verhaal, ik weet het, maar het probleem is dat ik uiteindelijk maar tien sites meer over had voor deze review dus ik heb ergens nog een anderen vergeten. En nu moet ik al mijn reviews aflopen om te zien welk getal precies. En ik moet bijna door! Acht minuten later: gevonden!
 • (#15) Claudia Schiepers: Bekend van tv. Kent Shellac en die kennen we dan weer van de Asfaltkonijn-merchandise en zo is de cirkel compleet! Tijd voor een dansje.

Sjo. En vanaf morgen begin ik met een nieuwe rubriek, “de vrienden van Tom”. Die is een héél stuk korter hoor.

16 thoughts on “Clickx – Site van het Jaar 2006 – Deel tien

 1. Pingback: Tales of Drudgery and Boredom

 2. Pingback: Om ter saaist

 3. “Fasho.be”? Je had fasco.be naar mij doorverwezen, grapjas. Niet fasho van fashionable, maar fasco van fascist. En je vergeet ook te vermelden dat ik vervolgens alle bezoekers die via fasco.be bij mij terechtkwamen, onmiddellijk terugkaatste naar brutin.be. Ah, dat waren nog eens tijden.

  De voorbije dagen dacht ik zelfs eventjes dat jij de maker was van fuckvanbraekel.be, te oordelen aan het aantal keren dat je het woordje “vree” (in de betekenis van “wreed”, niet van “vrijde”) gebruikt.

 4. Pingback: I-manuel » Site van het jaar

 5. Ik blijf erbij dat de correcte schrijfwijze “fasho” is en niet “fasco” maar de meeste mensen delen die mening niet. Daarmee. En ik denk dat iedereen die in Gent heeft gestudeerd wel zo praat hoor, Luc. Maar ik denk ook graag dat er zonder mij nooit een fuckvanbraekel geweest zou zijn. Enfin, toch zeker geen schijtkonijn.

 6. Louter taalkundig heeft Luc gelijk. En het is ook Bicky Burger, in 2 woorden. En ‘déballage’ is het tegengestelde van ’emballage’, maar wat dat nu met zijn (saaie) site te maken heeft, geen idee.

 7. Ik wil niet groot worden, ik wil altijd een klein kind blijven die tegen alles en iedereen zit te schoppen! Stomme Brutin! *Schop* Na-na-na nah !

 8. Natuurlijk is de correcte schrijfwijze fasho. Het zijn over het algemeen fasho’s die beginnen zagen over een andere spelling.

 9. Pingback: Peter's Blog

 10. Pingback: Brutin.be » » Waar was jij op 11 september?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *