“Ja, maar ik moet eerst nog optreden”

(#2) 2 girls: De meeste mannen raken waarschijnlijk opgewonden van verhaaltjes over meisjes die zichzelf bevredigen in een pashokje of twee vrouwen die elkaar verleiden (u zoekt zelf maar waar die posts staan), maar volgens mij zijn dit helemaal geen twee vrouwen. Ik gok eerder op een 34-jarige maagd, nekbaard en dik en al, die het spelen van World of Warcraft afwisselt met posten op deze site. Dus eigenlijk zit u te geilen op een dikke kerel die doet alsof hij twee twintigjarige biseksuele vrouwen is. Ziek in uw hoofd.

En dan komt zo iemand hun prijs ophalen. Om dan ook nog es doodleuk toe te geven dat hij de dames nog nooit heeft ontmoet. Ah nee he! Want ze zitten in uw pervers hoofdje! Maar serieus, we weten nu dus maar mooi dat Clickx voornamelijk gelezen wordt door 16-jarige pubers. Pssst, jongens, er is ook _echte_ porno te vinden op het internet. De jeugd van tegenwoordig weet toch niet hoe goed ze het hebben, in mijn tijd moest ge al drie dagen op voorhand weten of ge goesting ging hebben, want zolang duurde het om wat deftig materiaal te downloaden. Maar ik ging wat over Site van het Jaar praten, voor de allerallerallerallerlaatste keer.

Ik heb de eerste twintig minuten van de uitreiking in de Carré gemist, maar weet ondertussen wel dat de foor momenteel op de markt in Sint-Niklaas staat. Aangezien Clickx bloggers haat (of gewoon mij), waren ze uiteraard begonnen met de weblogs eerst en ik heb dus eigenlijk enkel nog maar de top vijf meegemaakt. Het was vrij choquerend om te zien wat voor een misbaksels er tussen zaten, maar ik kon moeilijk verontwaardigd weglopen want ik moest nog mijn glas champagne opdrinken. En daarna mijn vier gratis bonnekes. En dan nog al die véél te dure pinten (Twee.euro.dertig.). Maar rond vier uur ben ik het daar keihard afgetrapt, tzal ze leren. Het verdere verloop van de avond:

 • Dramoghe getroost met haar uitslag (Enfin, getroost. Alcohol gevoerd.). Vertel het niet voort, maar ik heb wél op je gestemd!
 • Dan maar samen op zoek gegaan achter wat onbekende bloggers, maar het enige wat er daar rond liep waren amateursites en twee mannekes van Clickx.
 • Dan maar samen met wat bloggers aan tafel gaan zitten. Bloggers zijn irritante mensen met irritante fototoestellen, ik zeg het u.
 • Omdat ik mijn neus moest poederen naar het toilet gegaan en wie kom ik bij het buitengaan tegen? Mijn goeie makker Asfaltkonijn. Ik probeerde mij eerst nog wat te verbergen achter Dramoghe haar brede kas, maar eens ik doorhad dat hij en zijn knokploeg/volgelingen mij geen koekenbak op mijn wezen gingen verkopen viel het wel mee. Ik mag zelfs naar zijn feestje komen! Misschien moet ik nu wel wat minder met zijn webstekje lachen, maar ik heb nog 99 reserve-sites liggen natuurlijk. Die van Stew waren daar ook en die vermeld ik eens omdat ze mij sympathiek hebben genoemd. Zo hoort dat in de Vlaamse Blogosfeer (één incestueuze bedoeling). Oh en ik heb een grote fles Corsendonck meegepakt vanuit de V.I.P. alhoewel die enkel voor genomineerden waren. Wow, dat klinkt stoer Tom, vertel ons straks nog eens over die keer dat je die baby zijn lolly hebt afgenomen!
 • Weer met bloggers aan tafel gaan zitten, die ik eigenlijk met naam zou moeten vermelden maar ik heb geen goesting, waar ondertussen die mannekes van Clickx bij waren komen zitten. Gevolg: ik die een dik uur bored out of my ass ben door al dat gebabbel over “Wij bloggers vinden …” en “Als de blogcommunity …”. No offense gasten, maar ik heb geen lidkaart en ik denk liever voor mijn eigen.
 • De rest van de avond is het vernoemen niet waard. Tis nie alsof ik op een podium in de Carré heb staan dansen of zo. Echt niet. Ik haat dansen.

Clickx had Vitalski ingehuurd om ons tijdens de dooie momenten wat bezig te houden. Persoonlijk denk ik dat het makkelijker was geweest om iedereen een vork te geven om zichzelf mee in het gezicht te steken, want alles is beter dan de plaatsvervangende schaamte die ik voelde. De titel komt uiteraard van hem.

21 thoughts on ““Ja, maar ik moet eerst nog optreden”

 1. Pingback: bwards: de enige, echte, officiële en door het publiek gekozen blogawards van België 2006

 2. Ik moet spontaan denken aan die scene uit Monty Python’s Life of Brian.

  Brian: “Think for yourself! You’re all individuals!”
  Intrusive mob: “We are all individuals”
  Subversive element in mob: “I’m not”

  Neen, jij speelt _niet_ de rol van Brian in mijn analogie.

  O ja, die underscores die jij consequent gebruikt, is dat om één en ander te compenseren?

 3. Wat is uw probleem beste? Dat uzelf niet hebt gewonnen? Dat een nieuwe blog met de hoofdprijs is gaan lopen?
  het is “maar” een verkiezing voor beste blog van het jaar. Jawel, het zou mooi staan op uw palmares maar het mocht niet zijn. Probeer nog eens volgend jaar…

  En wat uw titel betreft. Die is heel wat inventiever dan al de rest wat ik al op uw blog heb gelezen. Vertel uw lezers misschien de hele grap, dan valt er hier op dit blogberichtje toch nog iets te lachen.

 4. 1. Het was géén knokploeg, slechts de redactie…
  2. Beste Anna Stesia, u zit deze blog af te breken qua jaloezie op mogelijke winnaars (al dan niet terecht), maar u kraakt ze ook af qua inhoud en stijl terwijl u zichzelf opwerpt als verdedigster van 2girls. Inderdaad, de stijl van 2girls (standaard skynetblog) en de inhoud (__PRON__) zijn van een héél ander allooi.

 5. 1. Niet elke blog moet intellectueel zo hoogstaand zijn.
  2. Vorm primeert niet op inhoud (Waarbij u een punt heeft te stellen dat 2girls een eenvoudige lay-out heeft hoor)
  3. Ik verdedig 2girls niet omdat ik vind dat uw blog, of gelijk welke andere blog, minder goed zou zijn. Helemaal niet. Ik verdedig 2girls omdat ik die meisjes ken en omdat de reacties uit blogland unfair zijn in mijn ogen. Moeten zij die titel weigeren omdat jullie vinden dat zij hem niet verdienen? Nee toch?!
  4. Mijn oprechte excuses over mijn opmerking over de inhoud van deze blog. Het was alleen maar mijn ongenuanceerde manier om te reageren op het zinnetje “De titel komt uiteraard van hem”. Nu ja, de mening hier over het optreden van Vitalski is eveneens niet zo genuanceerd en van opbouwende kritiek is ook al helemaal geen sprake.

 6. Pingback: Space Oddity: 2Girls, they are the champions.

 7. Ik dacht dat weblogs er waren om dagdagelijkse dingen te bespreken en wat kritiek te spuien op gebeurtenissen waarmee je het niet eens bent. Blijkbaar heb ik het mis, zijn er mensen die geen kritiek kunnen slikken, maar wel een weblog hebben.

 8. Pingback: bwards: de enige, echte, officiële en door het publiek gekozen blogawards van België 2006 » Clickx’ Blog van het Jaar

 9. Waar is de tijd dat prijzen nog gewonnen werden via Domus Dei. Er bestonden geen digitale loten en ge moest die kopen aan pubers met puisten die kwamen aanbellen. En omdat ge er zelf ook nog mee geleurd had kocht ge uit compassie zo nu en dan een lotje.

  Wat 2girls betreft, ik heb al betere blogs gelezen (eufemisme) en het lijkt mij heel erg glibberig dat zo’n vreemdsoortig mannetje hun prijs in ontvangst komt nemen. Maar aimabel als ik ben geef ik hen het voordeel van de twijfel.

 10. @i.: was die vraag aan mij gericht? En over wie gaat het dan en wie is Philippe.
  Als deze vraag over mij gaat: ik kén wel een philip, geen philippe. Maar ik zie niet in hoe die hier relevant kan zijn…

 11. Pingback: STEW.be » Een avond vol verrassingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *