Je suis un terroriste et ma femme aussi.

“This one’s called Stella was a diver and she was always down“. Eigenlijk is het toch leuk als goeie groepen goeie nummers over mijn leven schrijven he.

Toen ik deze middag naar het toilet wou gaan, zag ik dat iemand een blaadje onder mijn deur had gestoken. Van mijn kotbaas dacht ik. Of van mijn secret admirer, maar die woont ondertussen al ergens anders. Maar twas iets véél beter!

kunt u aub ‘s nachts wa stiller zijn? ik word bijna elke nacht wakker van uw lawaai… ik hoor echt alles door die dunne vloer van u. ik heb mijn nachtrust nodig. merci!

Ik herken passief-agressiviteit wanneer ik het zie. Kben al vier keer gaan kloppen op haar deur maar ze doet maar niet open, misschien moet ik haar gewoon via mijn _vloer_ vragen welk onderdeel van mijn druk en hyperactief leven teveel lawaai maakt volgens haar. Ik zie het probleem niet hoor, op mijn vorig kot woonde ik onder een olifant en was er om de twee weken een cantus in de keuken. Vonnek da leuk? Ik vind niks leuk. Maar twas wel goeie training voor de onvermijdelijke dag dat ik dakloos word en op straat ga moeten slapen. Hopelijk morgen een update waarin ik vertel hoe ik haar heb uitgelachen en zij haar excuses aanbood. En haar lichaam. Fingers crossed dat ze mijn site niet leest. Tschijnt dat mensen het niet graag hebben als je vertelt dat je met hen naar bed wil. Ik weet eigenlijk zelfs niet hoe ze eruitziet.

Tijd om mijn sms-stokje es te beantwoorden. Geen kat die mij kon uitleggen wat het principe is, maar je moet blijkbaar de grappigste smsen opgeven. Spijtig genoeg ben ik de grappigste mens die ik ken en ik stuur geen smsen naar mijn eigen. Enfin, niet vaak alvast en ik spaar ze nooit. Maar goed. Ik durfde vroeger ook nooit die kettingsmails verbreken, want ik wou ooit een lief hebben, dus hierzo. Nee, daarzo *wijst naar hieronder*.

 • 31 juli 2005: Hommels met antennes zijn fashommels. Jeffrey en ik, wij zien overal extreem-rechtse flikkers.
 • 13 december 2005: Ok, een moeder geeft haar irritant kind een mep onder zijn kont en hij begint te lachen. Dat wordt de lederbar binnen 15 jaar. Dat is het. Tim heeft moeite om zijn erectie te verbergen.
 • 11 januari 2006: De schaambal. Een hele dag opzoeken en dan is de helft nog fout ook. De schaambal was Asfaltkonijn die graag wou weten wie er achter Fuckvanbraekel zat.
 • 17 mei 2006:
  Natalia.haar.verjaardag.vandaag.Zit.hier.voor.me.met.ferme.decolleté.
  Dunno,wrm.ik.dit.stuur…grtz
  Bert vond het nodig om mij jaloers te maken. Oh en de spatietoets van zijn gsm was kapot dus moest hij overal een puntje zetten. Zou MacGyver op zoiets komen? Neen. Die zou gewoon een nieuwe gsm kopen, want die is _slim_.

En dan te bedenken dat mijn inbox volledig vol zit. Maar dat heeft meer te maken met mijn OCD dan met de inhoud van de berichtjes. Als ik een berichtje ontvang en het verloop van mijn dag na het berichtje is positief dan durf ik dat berichtje niet meer weg te gooien uit angst dat er iets ergs gaat gebeuren. Hey, _zo_ gek klonk dat niet.

Bedankt voor het stokje Dramoghe (en jij ook, vuur, by the by, Dramo en ik weten heus wel wie je bent!).

De titel komt uit Roberto Succo. Geen goeie film hoor. Zover mijn review.

2 thoughts on “Je suis un terroriste et ma femme aussi.

 1. Ik vind u grappig. Ik vind u by far de grappigste blogger in de buurt.

  There. Dat is er ook uit. En nu blijven grappig zijn, of ik wip u uit mijn linklijste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *