Amaai, zo ne snor seg!

Tis te kik hé.

Zoals beloofd, nen update over de verzuring int algemeen en mijn onderbuurvrouw int bijzonder. Omdat ze nog steeds haar deur niet opendeed heb ik dan maar een briefke teruggeschreven. Ik heb wel een paar keer opnieuw moeten beginnen want den eersten was veel te lang (een gans blad, ik ben niet te stoppen) en den tweeden was dan te weinig passief-agressief. Deze was al wa beter:

Omdat ik al zes keer voor niks aan uw deur heb gestaan en ik die trap ook niet helemaal vertrouw, een briefje! Hoe precies maak ik teveel lawaai? Met mijn pantoffels of zo? Het is de eerste keer dat ik klachten heb, maar ik wil best geloven dat uw plafond dun is, volgens mijn buurman is het slecht geïsoleerd. Laat dus eens weten waarop ik moet letten. In een volgend briefke of zo.

Niet zonder groet, Tom.

Let vooral hoe ik het probleem van mijn vloer naar haar plafond heb verlegd. Ik heb een weg met woorden ik.

Titel: de ene interimbureaudame tegen een andere interimbureaudame. En haar reply was: “moh, kheb hem nochtans eergisteren pas afgedaan.” God, merci voor mijn penis.

9 thoughts on “Amaai, zo ne snor seg!

  1. ik denk dat u te veel wriemelt in uw bed en die poten dan zitten te bonken op de vloer ‘s nachts wanneer u dingen aan eht doen bent die het daglicht niet mogen zien, maar wel ter ore van anderen komen :-)

  2. het is gewoon een verlegen Marjetje. ze schrijft briefjes omdat ze denkt dat ze helemaal rood zou worden als ze tegen je moet praten. maar eigenlijk wil ze gewoon je penis.

    da’s wat ik er van denk.

  3. Ik heb dit ook allemaal meegemaakt, doch het betrof een mannelijke buurvrouw in mijn geval. U weet wel. Hij wist mij te melden dat het “precies iedere dag feest was” bij mij. Het was op flikkendag 2003, en de helicopters raasden voorbij de ramen. Vooral voorbij de mijne. Achteraf moet hij toch erg beschaamd geweest zijn over zijn vergissing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *