Ik zou da nie doen als ik u was.

Serieus, een mens maakt eens wa mindere posts en iedereen begint hier al te zagen over hoe ik het niet meer kan. Mij een beetje kleineren om uw eigen tekortkomingen te verbergen. Doe kik da toch ook nie bij gunder!

Ik ben mij momenteel aan het ergeren aan mijn zuster die weer de hoestziekte heeft. Nu moet je wel weten dat Evi niet gewoon hoest, nee, ze probeert telkens opnieuw om haar longen via haar mond naar _buiten_ te hoesten. Goed, krijsende baby’s zijn nog irritanter, maar daar kan je tenminste een kussen op leggen. Na twintig jaar zijn er nog maar weinig dokters die wiegendood als een geldige doodsoorzaak aannemen. Ja maat, ik moet hier weer de lollen bijeenscharrelen, dat belooft voor de volgende paragrafen.

Dingen die ik vandaag ontdekt heb: er bestaan mensen in Vlaanderen met de achternaam Lava. Of Lavà zoals ze dat volgens mij uitspreken. Ik was bijna weer een paragraaf begonnen over hoe je mijn naam moet uitspreken maar blijkbaar heb ik dat al eens eerder gedaan. Ik dacht dat het nog op mijn vorige site was, alhoewel dat eigenlijk een debiele gedachte is want toen had ik een andere identiteit. Maar als je hier klikt zie je wat ik twee jaar geleden op deze dag heb gepost. Valt het op dat ik oud materiaal aan het hergebruiken ben? En dan vraagt Jeroen of ik tijdens de uitreiking van de bwards geen act wil opvoeren. “live een gigantische tuttenfrutten-belblaaswedstrijd bvb?”. ÉÉN FILMPJE! ÉÉN!1! Eén simpel filmke van mijn eigen terwijl ik debiel doe met kauwgom en dat is het enigste wat jullie mensen nog van mij herinneren! De attentiespan van een goudvis die denkt dat hij die kerel uit Memento is, dat hebben jullie.

Fuck it, tis bijna twee uur, tis hier ijskoud en ik ben vergeten hoe ik grappig moet zijn. Slaapwel lieve lezertjes.

Ahja, de titel. Hoogtepunt van mijn zondag: Elke Vanelderen die in EHBL commentaar zit te geven op iets wat Superklusser Bas (en _waarom_ link ik naar die mensen?) verkeerd heeft gedaan en wanneer hij wil reageren, steekt ze watten in haar oren die ze daar op de grond heeft gevonden. Blijkt dat het _glasvezel_ was.

Deze post was opgedragen aan Fré D. en alle Franse gedichtjes die we tijdens het middelbaar mochten vanbuiten leren. Zijn schuld hoor! Ik deed nooit niks ik.

6 thoughts on “Ik zou da nie doen als ik u was.

 1. Achternamen opzoeken? VTM-programma’s? Ai ai ai, white trash!

  Btw: er heten (HETEN Tom, heten!!! Joepie ik!!!) 7 mensen penis in België. Hihihi, penis! En 4 mensen Kont.

  Ok, en nu ga ik stoppen. Echt.

 2. Arme Frans Weisglas.
  Sinds vorig jaar mag het in de Tweede Kamer gehanteerde taalgebruik niet meer worden gewijzigd als het in de Handelingen wordt opgenomen. Wat daarvoor als onwelvoeglijke taal werd beschouwd, komt nu onverbloemd in het verslag terecht.

  De kamervoorzitter mag de sprekers nog wel vermanend toespreken. Toen Agnes Kant het woord lulpraat gebruikte, voegde Weisglas haar toe: ‘Zei u nulpraat?’

  De uitdrukking dikke lul is geheel ingeburgerd. Veel telefoongesprekken tussen vrouwen worden er mee beëindigd:
  ‘Nou ik ga ophangen – dikke lul hè?’
  ‘Ja jij ook dikke lul. Doeg!’

  Voorzitter Weisglas gaat het heel moeilijk krijgen.

  Parlementslid:
  ‘…en daarom, meneer de voorzitter, zeg ik tegen de geachte afgevaardigde: dikke lul!’
  Voorzitter:
  ‘Zei u: fikse nul?’
  Parlementslid:
  ‘Nee, ik zei dikke lul, meneer de voorzitter.’
  Voorzitter:
  ‘Wilt u daar flauwe kul van maken?
  Parlementslid:
  ‘Nee, helemaal niet. Flauwe kul is heel wat anders dan dikke lul, meneer de voorzitter. Wat is er tegen een dikke lul?’
  Voorzitter:
  ‘Dikke sul dan?’
  Parlementslid:
  ‘Nee, ik sta op dikke lul! Fuck you, meneer de voorzitter!’

 3. Ik ben gisteren een onbekende Lava tegengekomen terwijl ik er zelf ook één ben, how bout them apples, huh?

  ‘Ain’t nothing wrong with them apples’, zeg je verzekers, maar wat als ik zeg dat ik deze post nog niét gelezen had. Dat verandert de zaak wel, hé! So how very telepathic of you. Of van mij natuurlijk.

  KARMA!699!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *