let’s have a twinkie party!

Dingen die ik beter kan dan zeven achtsten van de wereldbevolking, deel (hmm, effe tellen) twee: het alfabet snel van achter naar voor opzeggen.

Kweenie, ik ben gelijk nie in staat om wa deftigs te typen terwijl ik in Brugge zit. Tis ook altijd kouder op mijn kamer dan in de rest van het huis en als mijn ma te warm heeft beneden dat zet ze gewoon de centrale verwarming af in plaats van de verwarming naast haar en daardoor heb ik dan weer kou. Alhoewel ik ook misschien iets meer kan aandoen dan alleen maar een hemd met korte mouwtjes. Een broek of zo. Mijn moeder vroeg gisteren hoe ze zo van die “gele gezichtjes” kan maken op het forum van solitairecraving en toen ik (die al sinds het derde middelbaar geen smileys meer gebruik, ik dacht, ik vermeld het nog eens, want het is zeker al vijf minuten geleden) haar uitlegde dat ze gewoon een dubbelpunt en een haakje moest typen zei ze “maar staat die dan niet schuin?”. Beste moeder die ik al gehad heb. Ok ok, die van u was ook niet slecht. Hellooooooo. Dat was fout op zoveel verschillende niveaus.

Timmy is weer vant straat! Een ideaal moment om één van onze dolle msn-avontuurtjes online te zetten. Dolletjes! Ik mag u niet vertellen wat er onder het zwarte balkje staat, want ik mag uw perfect beeld van hem niet verpesten (zijn woorden). In all fairness, hij is echt wel de knapste pedoseksueel die ik al gezien heb. Marc Dutroux zijn snor een verre tweede.

ohyou.jpg

Ach zaag zo niet, ik kopieer tenminste geen posts van andere mensen.

4 thoughts on “let’s have a twinkie party!

  1. Tomaat (Solanum lycopersicum) is een giftige plant uit het geslacht nachtschade, de rijpe vrucht is gezond en wordt gegeten. De gifstof van de tomaat heet tomatine en is een glycoalkaloïd. De stof wordt door de plant geproduceerd als afweerstof tegen allerlei ziekteverwekkers en is ook giftig voor de mens. Bij het rijpen van de vrucht verdwijnt de gifstof hieruit, hierdoor wordt de vrucht eetbaar maar ook gevoeliger voor schimmels en bacteriën. …

  2. Pingback: Het gaat hier weeral efkes niet zenneeeuuuh « niets.dan.vuur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *