Ge waart echt wel lekker vroeger! Maar nu ook hoor, ik doe wel mijn ogen toe.

Ahhhh solden. Elke zes maanden heb ik moeite mij te herinneren waarom ik daar zelden gebruik van maak, tot ik naast iemand van een lagere klasse sta die hetzelfde kledingstuk bekijkt als mij. Deze keer was het een kerel met een tatoeage van twee tranen op zijn gezicht die dezelfde trui vast had. Ik klink misschien arrogant, maar hoe je het ook draait of keert, tuberculose is besmettelijk en overdraagbaar via kledingstukken. Dan wacht ik liever een maandje voor ik nieuwe kleren koop.

Ik wou eerst lollig doen en iedereen een vrolijk Pasen wensen, maar ik kreeg daarnet een kaartje van de sp.a en welk emotie roept dat op bij u? Toch zeker geen gele emoticon die glimlacht, laat staan een gele emoticon met zo’n brede glimlach waarbij je zijn tanden ziet. Misschien één die lacht _en_ een zonnebril aan heeft, want ik denk graag dat hij terwijl met zijn ogen aan het draaien is. Timmy zou het kaartje grappig gevonden hebben, het is van hetzelfde niveau als hij die mij een gelukkige tweede, derde en vierde kerstdag wenste. Ja jong, ik heb u net een socialist genoemd. Ik kon u ook een naiëve, arrogante Stalin-groupie genoemd hebben, maar dat was mij te lang. En zo graag lach ik nu ook weer niet met mijn eigen.

Het leukste aan Nieuwjaar vind ik de avond ervoor, Oudejaar noem ik het (Om zo aan te tonen dat het voor Nieuwjaar komt. Het went wel.) want het is de enigste dag van het jaar waarop de maatschappij verwacht, nee, _beveelt_ dat we ons zat drinken. En zo geschiedde. Mijn avond leek grotendeels op die van jullie, als jullie ook vier keer door de buitenwippers uit de Entrepot gesmeten zijn that is. Ma echt, twas zonder (goeie) reden! Ok, ik was naar binnengelopen zonder betalen maar ik ben zelf terug naar de ingang teruggekeerd en toen wou die aap mij niet meer laten betalen. Dan maar zonder betalen proberen binnen raken he, maar mijn zere nek en blauwe plekken aan mijn bovenarmen laten weten dat dat niet gelukt is. Ik heb nergens spijt van hoor, het is niet alsof ik zeven euro zou betaald hebben om naar een fuif te gaan waar Kevin Major draait. “Oh, iemand een voorstel wat we kunnen doen op Oudejaar (went het al?)?” “Goh, ik heb anders gehoord over een fuif in de Entrepot, zeven euro ingang en Kevin Major draait!” “Kevin Major?” “Ken je die niet?! Ga dan maar eventjes zitten. Kevin Major leest namelijk het _nieuws_ op Studio Brussel!” *vallen allebei in zwijm van opwinding*.

Ik nodig Bert, Pieter en Nathalie trouwens uit om andere hoogtepunten van de avond na te vertellen in de comments. Het begint allemaal nogal vaag te worden bij mij.

Hier een link naar Jeffrey als dansende elf. Zelfspot raakt _nooit_ uit de mode.

Ik vertel u lekker niet over wie ik het heb in de titel!

17 thoughts on “Ge waart echt wel lekker vroeger! Maar nu ook hoor, ik doe wel mijn ogen toe.

 1. Bwa, TBC is goed te genezen met antibiotica, op een goeie 6 maand zijt ge er vanaf (en zelfs 90% kans om er definitief van af te zijn).

  Voor echt goeie solden moet ge iets over hebben. Vroeger stuurde ik mijn madam op (om mijn besmetting te voorkomen), maar dat was uitstel va

 2. Zelfspot? Stephanie lacht liever met andere mensen. Haar favoriete slachtoffers: ik en haar vader. Na een diagonale denkbeurt ben ik inderdaad tot de conclusie gekomen enorm veel gelijkenissen te vertonen met haar pa. Zo bedacht ze ons ooit met hetzelfde epitheton ‘kaas’, een metaforische detente die ik nooit teboven ben gekomen. Er is echter één belangrijk verschil: ik kijk niet naar Twee straten verder, een nochtans niet met minachting af te wijzen Vlaams sketchprogramma op VTM.

 3. Allee jong,
  nie eens vermelden dat jij het voorgerecht klaargemaakt hebt en al?
  Voor verdere hoogtepunten moet ik ook eens goe nadenken. Meestal is Bucken zowat nuchterste persoon die alles kan navertellen, maar als ik dan hoor dat hij samen met jou ‘al stilstaand’ met de brommer omgevallen is, ga ik toch niet te veel vertrouwen op zijn verhaaltjes.

 4. Het hoogtepunt? Brutin die naar buiten gedragen werd door 2 kerels die dubbel zo breed zijn als hem. Zeker als ge jezelf gehesen hebt in je kostuumpje. De rode plastron wapperend tussen 2 bodyguards, hoe esthetisch.

  Jep, ik heb goed gelachen. Gij waarschijnlijk iets minder. ;)

 5. Gehesen in mijn kostuumpje? Snap niet precies wat je bedoelt. Of gewoon dat ik een kostuum aan had?

  Tmag dan wel esthetisch geweest zijn, die enen heeft mijn vestknop eraf getrokken gdvd.

  Bert zonder website: Volgens mij is dat echt gebeurd hoor. Er schijnen zelf mensen uit hun auto gestapt te zijn om ons te komen helpen. Gelukkig had _ik_ een helm aan. En het voorgerecht was niet zo lekker he, geef het maar toe.

 6. I know, wil net zeggen dat hij al vree zat moet geweest zijn als je stilstaand met een brommer omver valt. Vooral die ‘er schijnen’ vind ik heerlijk.
  Voorgerecht was echt massa’s lekker voor 20personen, ga da zelf ook een keer proberen.

 7. Volgens mij valt ge gemakkelijker van een brommer als hij stilstaat dan als hij rijdt. Het is ook een stuk veiliger om eraf te vallen als hij stilstaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *