Gesloten wegens liefdesverdriet

Wat ik in mijn vorige post was vergeten te vermelden, er is mij woensdag ook nog iets vree beschamend overkomen. Kstond zo in de Mexx naar witte kostuumhemden te kijken en te overwegen of ik één zou passen, maar in de Mexx werken ze niet met S, M, L, XL en UWMA, enkel met getallen en ik had geen idee welke mijn maat (Maar Tom, je hebt zovéél maten!) was!! Dus kon ik het niet passen want ik had geen goesting om vijf dezelfde hemden mee te nemen naar mijn pashokje! Haha, nee ma serieus, had ik opeens door dat ik al vijf minuten naar _vrouwenhemden_ stond te kijken. Weet ge, tis ook niet onbegrijpelijk he, der staan ook meer vrouwen dan mannen in de mannenafdeling dus als er plots enkel maar vrouwen staan ben ik niet zo op mijn hoede. *grap over lesbienne-café*

Ik had vandaag een drukke dag. Een _echt_ drukke dag, niet zoals die keer dat ik blogreviews moest schrijven, maar ik te lang had geslapen en daarna een paar uur mario kart zat te spelen waardoor ik langer moest opblijven om ze nog af te krijgen. Eerst naar de Kubrick tentoonstelling samen met Stephanie. Veel nieuws heb ik niet bijgeleerd, behalve dat hij veel hate-mail kreeg (Ik voelde mij verbonden. Btw, als u mij eerst een idioot vindt omdat ik uw website heb afgebroken komt het wel nogal raar over als u de volgende dag gewone comments achterlaat op mijn site. Ik zeg het maar he.) en dat er oorspronkelijk een taartengevecht (Hu, taarten die vechten? Haha. Ik ben echt zo’n genie met woorden. Bestond het Nederlands nog niet, ik vond het uit. Maar dan zonder het woord “houwtouw”) gepland was aan het einde van Dr. Strangelove: how I learned to stop worrying and love the bomb. Oh en dat Stephanie haar ex ooit eens drie ijscrèmebollen heeft laten vallen van een brug en dan zei dat het van de wind was, maar dat probeer ik weer te vergeten. Tentoonstelling loopt nog tot zeven (as in, overmorgen) januari, haast u maar. En ze tonen geen volledige films van hem, dus ge moet achteraf ook uw teleurstelling niet gaan neerschrijven in het gastenboek. Wie trouwens weet wat ik erin heb gezet krijgt iets van me.

Maar mijn dag was nog niet voorbij hoor. Neje. Mijn eerste autorijles! Volgens Thierry ging het vlotjes, maar Thierry is een geboren charmeur, dat voelde ik al. Eerst mocht ik was toerkes rijden waarbij ik enkel moest sturen (Ik mocht trouwens beginnen net voor de deur van mijn nonkel, OMGWTFLOLS-ROYCE), dan sturen _en_ de pedalen bedienen en uiteindelijk mocht ik zelfs wat met de versnellingspook (derde versnelling!) spelen. Oh en blijkbaar gaat de pinker vanzelf uit omdat dat ding voelt wanneer ge van richting veranderd zijt. Technologie is wa zot maat, wat is het volgende, mensen op de maan?

Ik weet niet van u, maar als ik rond deze periode op reis zou gaan en er is een probleem met het vliegtuig omdat er een konijn in de motor zat waardoor ik enkele dagen in het Sheraton (vijf sterren) moet logeren en uiteindelijk niet meer kan vertrekken maar wel mijn 150 procent van mijn reis terugbetaald krijg dan zou ik wel eens _niet_ zitten zagen. Tim deelt mijn mening volledig. Geen link vandaag, want zijn site werkt toch niet momenteel. Drie van de vier sites waarnaar ik link bij Others is dus offline. Op Stijn kan ik tenminste rekenen. Niet letterlijk dan, op zijn borstkas krijg ik met moeite de eerste drie cijfers van Pi. Hij is deze middag alle afleveringen van House MD komen halen en gaat daar zijn weekend mee vullen. Ik moest trouwens van hem op mijn site zetten dat ik al véél langer dan Michel (Ik mag daarnaar linken, A-listers onder elkaar en zo) naar House MD kijk en ge mij dus ook moogt aanbidden. Ok, hij heeft misschien wel al een eigen huis, een vrouw, vast werk en vier kinderen. Maar ik plas dan weer niet door een _buisje_. Check and mate.

Nee, de titel heeft niks met mij te maken, het stond op de deur van het Use-it kantoor en ik vond het aandoenlijk.

18 thoughts on “Gesloten wegens liefdesverdriet

 1. *fluit een wijsje*

  Mja, dat was voor ik het hele opzet van uw blog doorhad. Eigenlijk. Misschien had ik zelf OOK beter eens alles gelezen. ‘t Is blijkbaar uw hobby om alles en iedereen af te breken, en ge zijt er niet slecht in.

  (En derbij, ik heb u diezelfde dag ook in mijn comments gespot, potten en ketels enzo)

 2. Wel veel wijze dingen te zien op de tentoonstelling. Heb me heel erg moeten inhouden om niks mee te nemen om in de living te zetten hier thuis. Zo’n etalagepop-tafeltje uit ACO zou hier niet misstaan.

  Gelukkig ben ik geen vandaal en geen dief. En heb ik een slechte rug.

 3. jesus_: Ik heb enkel gezegd dat ge “Saddam” niet kunt spellen hoor. En met mijn ogen gedraaid natuurlijk.

  i.: Mijn taak bestond er in om te zorgen dat niemand van de bewaking zag dat Stephanie foto’s zat te nemen. Dat was al genoeg opwinding voor één namiddag.

 4. De blotewijve beelden waren trouwens replica’s.
  De originele zijn door Allan Jones gemaakt en nergens te koop
  Anders moet ge een dutske betalen om zo héél den dag tafel te spelen.

 5. Pff, 3 foto’s. Ok, ik heb er maar twee, maar de mijne trekken tenminste op iets. En wat vonden jullie van de rondleidster? Ze heeft zeker 10 keer gezegd dat Kubrick een genie was, en daarna begon ze wat te zeveren over EWS, maar veel had ze er toch niet van begrepen.

 6. Rondleidster? Van de rondleiding die we _niet_ hebben gehad? In mijn hoofd was ze goed ja.

  Onze foto’s zijn ook duidelijk en ze ruiken naar adrenaline.

  Grappige anekdotes kunt ge altijd op uw eigen site zetten he Jef, dan hebben de mensen tenminste eens iets om te lezen terwijl ze _niet_ op uw google ads klikken.

 7. Muh, ik doe dat al lang niet altijd meer, met die buizen, ha!

  En gij nu, meneerken: vier huizen, een eigen kind, werk en een vaste vrouw! En meestal gewoon naar het wc gaan!

  [euh maar wel: géén rijbewijs. binnen een paar maand kunt ge daar dan mee stoefen]

 8. Heb jij even een vreemde blog… :)!
  nou, ik had de tentoonstelling wel willen zien, helaas, wegens tijdsgebrek, niet gehaald.
  ja, nou, als het niet de echte poppen zijn, zou je die dan niet krijgen na afloop van de tentoonstelling?
  Zou toch fijn zijn!

 9. Pingback: Het is officieel: Omtersaaist is een A-lister « Om ter saaist

 10. Pingback: Het is officieel: Omtersaaist is een A-lister « Om ter saaist

 11. Pingback: Hoe start je met een blog? « Ecce Homo

 12. Pingback: Het is officieel: Omtersaaist is een A-lister « Om ter saaist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *