everyone who wrote about the new iphone yesterday i’m sorry but you are all nerd loser shy gay fags, i still like you though.

Ik denk dat ik voor iedereen spreek die deze weken zijn nieuwjaar heeft gekregen: cha-ching! Ik ben zo blij als een heroine-verslaafde die net de televisie van zijn grootmoeder heeft kunnen verkopen. Voorlopig heb ik al een mp3-speler gekocht (45 euro), Memnoch the Devil van Anne Rice (11 euro) en gisteren heb ik de spaghetti van Panzani gekocht in plaats van de goedkopere van de Spar. Tom is mijn naam, vree decadente gast is mijn faam.

De Vlaamse Blogosfeer lijkt tegenwoordig wel synoniem voor “ik ben depressief tijdens de meest cliché periode om depressief te zijn” en “Apple heeft weer een nieuwe gadget gemaakt die ik enkel nog maar heb gezien tijdens de voorstelling maar als ge denkt dat dat mij gaat tegenhouden om er mijn vijftien-in-een-dozijn mening over te geven, echt niet”. Ja, in mijn dozijnen zitten er vijftien, om _extra_ te benadrukken dat uw mening niet origineel is.

Kijk, ik ga niet ontkennen dat ik mij een tijdje geleden heb laten gaan met dat filmpje en dat stokje en zo, maar als mijn tienjarig nichtje op nieuwjaarsdag naar mij komt en zegt “ik heb een filmpje gezien van jou met een kauwgom en je was grappig”, dan wil ik wel eens een paniekaanval krijgen. Maar ik heb mijn lesje wel geleerd, geen stokjes meer (Ligt het aan mij of denkt nu echt _iedereen_ dat het feit dat ze altijd alles uitstellen – procrastineren – hen raar en uniek maakt?) en al helemaal geen debiele filmkes van mijn eigen.

Dit was eigenlijk al wat ik te vertellen heb.

Oh en iemand die een goeie reden kan bedenken waarom ik naar de Bwards zou gaan?

Eeuwige respect voor degene die weet van wie de titel komt.

Eigenlijk maar een flauwe post he? Ik probeer veel te hard om stoer over te komen.

Mijn voicemail bericht is trouwens veranderd naar U bent verbonden met de mailbox van Tom Brutin. Benieuwd hoeveel mensen nu nog hun voicemail gaan beginnen met gegiechel.

Als ik morgen wakker word hoop ik dat we weer eind september 2006 zijn. Daarom.

15 thoughts on “everyone who wrote about the new iphone yesterday i’m sorry but you are all nerd loser shy gay fags, i still like you though.

 1. Nee maar ik heb wel een heleboel goeie redens waarom je niet naar de Bwards moet gaan!

  En als je stoer wil overkomen had je toch die stoere mp3-speler moeten kopen hé.

 2. Je koopt een mp3-speler…
  Je zult vanaf nu stokjes weigeren wegens de vele commentaren…

  Merk ik dat het rebelse visje zich laat meevoeren door de mainstream?

  Waar zijn uw goede voornemens gebleven!

  Doe zo verder en voor je het weet eindig je als Hugo Coveliers en JM Dedecker.

 3. Jij hebt er weer niks van begrepen. Die mp3-speler is voornamelijk voor tijdens het lopen.

  En ik weiger die stokjes niet wegens de “vele commentaren”. (Welke vele commentaren? Tim die mij elke dag uitlacht?) Maar wel omdat er momenteel mensen zijn die mij een stokje wil geven in verband met feelgood-muziek. FEELGOOD-MUZIEK. Weetwel. Dat gaat mij iets te ver.

  Ik heb helemaal geen goede voornemens gemaakt.

  Uw laatste zin is zelfs te belachelijk om op te reageren. Ok eigenlijk heb ik net gereageerd. Het gaat weer een lange dag worden.

 4. Tienjarige nichten zijn het best. Lekker strak. Wel wat vroeg om de stap uit de kast te wagen. Of dacht hij misschien dat hij in narnia zou belanden? Pff. Wat een elf.

  Giechel.

 5. tomwatdoejenujejaagtjefansweg
  ohjuistdatmaaktjenetzohip
  sorryhebnietstevertellen

  en je hebt geen iPod gekocht!!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! cause nnoooooooooooooooooothing compares….

 6. Ik heb niks gezien. Zo heb ik ook totaal niet gezien dat jij nu online zit en tegen mij aan het babbelen bent in plaats van te blokken.

  En Benjamin heeft een geschiedenis als werkloze. Het is niet makkelijk om dat volledig kwijt te raken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *