2007 is geen priemgetal

Er zijn dus wel degelijk nog mensen die moeten lachen als ze mijn voicemail horen. Mensen zoals mijn zuster die haar bericht vorige week begon met de slappe lach. Ik natuurlijk totààl in de war, want ik dacht al dat ik mijn naam op een rare manier uitsprak, maar het bleek niet aan mij te liggen, ze moest niezen en blijkbaar was haar genies anders dan ze verwacht had en moest ze dus lachen met de manier waarop _zijzelf_ niest. Had Evi een staart, ze deed niks anders dan erachter rennen.

Morgen gaan ze blijkbaar werken aan de waterleiding dus gaan ze het water afsluiten. Dat interesseert u geen zak natuurlijk, maar dat is wel de reden waarom ik zonet nog heb moeten douchen. En tijdens het douchen was ik over Joe “materialist tot in de kist” Van Holsbeeck aan het denken. Dat het grappig is hoe zijn advocaat de tatoeage die Adam G. heeft (“Aanval is de beste verdediging”) een geldige reden vindt om hem als volwassene te laten berechten. En dat is grappig omdat diene gast van American History X ook een tatoeage had en dan betert hij zijn leven en wordt zijn broer vermoord! Ik zie het verband ook niet, maar goed. Eigenlijk is dat maar een flinterdun verhaaltje die film. Hij vermoordt dus twee zwarten op zijn trottoir, hij vliegt in de gevangenis, ze verkrachtten hem in de douche en plots is hij politiek correct. Riiiight. Als anale seks mensen sociaal bewuster maakt dan was Timmy al lang een hippie. En dat is hij dus totaal niet, eerder een onhippie. Wow. Dan moet je zo’n vreselijk saaie paragraaf lezen en dan krijg je zo’n flauwe lol als beloning. Het leven is niet eerlijk, dat moet je mij niet vertellen.

My Love van Justin Timberlake. Toon mij iemand die hier stil bij blijft zitten en ik toon u iemand die in zijn vrije tijd puppies vermoordt en lekstokken van peuters afneemt. En die denkt dat het de normaalste zaak in de wereld is om aan de kassa eerst al zijn boodschappen weg te steken vooraleer hij zijn geld uithaalt. Anaal verkrachten en hopen dat hij een broer heeft. Ik vraag mij eigenlijk af of je iemand oraal kunt verkrachten. Misschien als je niet erg gehecht bent aan je penis, dan wel waarschijnlijk. Hieronder staat dus de videoclip, want u bent een feedreaderreader en die zien dat niet.

Het is deelbaar door 3, daarmee. Is er eigenlijk bij iemand van jullie al iets positiefs gebeurd in 2007? *pruillip*

11 thoughts on “2007 is geen priemgetal

 1. En kan een man eigenlijk verkracht worden? Niet dat ik daar intenties toe heb maar ‘t lijkt mij zo onwaarschijnlijk.

 2. Euhm. Uiteraard. Of bedoel je door vrouwen? Dan ook hoor. Door stimulatie kan de penis van de man erect worden waarna de vrouw haar gang kan gaan. Echt de waarheid.

 3. “Hieronder staat dus de videoclip, want u bent een feedreaderreader en die zien dat niet.”

  Juist ja, het is daarom dat ik de clip via mijn feedreader bekeken heb zeker …

 4. $reactie_op_post

  Trouwens:
  – Die snap.com previews zijn irritant.
  – Uw movie ratings en foto’s zijn al jaren hetzelfde.
  – Uw foto vanboven is nog altijd niet afgerond.
  – Maak eens een nieuwe lay-out.
  – Begin eens een nieuwe blog.
  – Stop eens de oorlog in Irak.

  Dat eerste meende ik niet.

  Examenstress, weet wel.

 5. In 2007 heb ik een roze lolly met een kauwgum in gekregen! Zomaar! Voor niets! En ‘t was de laatsten!
  Als da niets positiefs is!

  Maar er zijn wel al veel meer negatieve dingen gebeurd, da wel.

  @ Koen: In mijn feedreaderdingzo zie ik dat niet! ‘t Wordt tijd dat jij van feedreader verandert jong!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *