Tijdelijk gesloten wegens nieuw lief

Kleef nog. Hoera en al.

Voor ik begin, ik heb de Snap Preview Anywhere plugin er weer afgesmeten. Hij was wel leuk en het gaf zo’n leuke fuck off boodschap aan alle blinden die denken mijn site te mogen lezen, maar elke blog waar ik de laatste tijd op terecht komt lijkt het ook te gebruiken en that kinda ruined it. Vanaf nu moet ge dus maar weer avontuurlijk zijn en gewoon blindelings op mijn links klikken. Get it, blinden – blindelings? Ik wil mijn eigen kinders.

Bekijk deze site eens. Wat valt er u onmiddellijk op? Enfin buiten de belachelijk titel. En het feit dat de layout dezelfde is als die van Asfaltkonijn. En dat hij naar De Afrekening luistert, alhoewel hij fysiek wel al ouder is dan veertien. En dat hij erin slaagt om vijf keer naar Dramoghe te linken in één paragraaf. Inderdaad! Willy’s en Marjetten is al meer dan drie weken gedaan en hij blijft maar hun teksten gebruiken, met als triestig hoogtepunt het volgende:

Nu nog properder. ‘t Schijnt dat die winnaar van de Gouden Schoen ‘n neger is. Dat kan niet, een neger. Dit is ‘n tikkende tijdbom. Geen wonder dat hier homofielen en vegetariërs voetballen. Dat is volk dat op ons neerkijkt omdat dat een neger is. Weet je wat die met mekaar doen? Die stemmen op de Sossen! Voilà! En die doen drugs, druuugs, druuuuuuuugs!

Als ge enkel lollen gebruikt die ge niet eens zelf heb bedacht, vergeet het dan maar. Tenzij ge nog maar int tweede middelbaar zit (ik ben ook begonnen met The Simpsons hoor) gaat ge nu geen eigen gevoel voor humor meer ontwikkelen. Benieuwd hoelang ge dit gaat volhouden. Thank God voor de herhalingen van Het Eiland zeker? Ik ben blij dat jij in mijn team zit, haha! Jij kan zo goed one-liners uit een tv-show nazeggen! Kwil u kinders!

Oh en hij gebruikt Snap Preview Anywhere, halloooooo.

Toen ik zaterdag achter mijn voorlopig rijbewijs ging (dat dacht ik toch, blijkt dat ze in mijn gemeente een ganse week nodig hebben om een pasfoto op een kartonnetje te plakken en te plastificeren.) was er een meisje voor me die om een reis visum kwam voor Brazilië, haar moeder was ook mee, want ze was nog minderjarig. Bleek dat haar _vriendje_ daar woonde. Ma goed, één marginaal minder voor ons denk ik dan, het gaat mij over de ambtenaar die zich daarop zat af te vragen welke taal ze nu ook alweer spraken in Brazilië. Na tien seconden bleek het juiste antwoord “italiaans” te zijn.

Het Use-It kantoor gaat trouwens sluiten voorzover ik begrepen heb. De titel klopt dus eigenlijk niet, maar dat stond nu eenmaal op de deur.

Ik was beter wat vroeger gestopt met deze post, voor het steil bergaf ging. Zo rond “Hoera en al”.

Oh my gawd, vergat ik nog bijna te vermelden dat mijn buurvrouw donderdagavond aan mijn deur stond! Wat volgt is een precies verslag van het ganse gebeuren en ik wil nog niet teveel verklappen, maar als uw popcorn op is zoude best eerst nog wa gaan halen. Pieter was dus op bezoek want hij had de vrijdag examen maar eigenlijk ook niet (iedereen die hem kent weet wat er dan precies aan de hand is) en we waren wat websites aan het bekijken en muziek aan het beluisteren. Plots klopt er iemand op de deur! “Jaaaaa” riep ik, want ik dacht dat het gewoon weer Joris was, maar eigenlijk had ik al kunnen weten dat het hem niet ging zijn want hij klopt en komt dan gewoon onmiddellijk binnen. Groot was toen ook mijn verbazing toen ik iemand hoorde zeggen “euh kunnen jullie wat stiller zijn, ik ben aan het slapen.” Bleek het mijn onderbuurvrouw te zijn! Het vervolg is onbelangrijk, misschien heb ik haar wel uitgelachen en met een hilarische lol en het schaamrood op haar wangen terug naar beneden gestuurd. Of misschien heb ik mij wel gewoon geëxcuseerd omdat ik in het echte leven niet zo’n grote mond heb als hier, that’s for me (en Pieter) to know and for you to never find out. Tenzij ge één van mijn lezers zijt die af en toe doorhebben wat ik eigenlijk bedoel.

12 thoughts on “Tijdelijk gesloten wegens nieuw lief

 1. ‘Nieuw lief en Use-It’ in één zin: I like it.

  En tegen dat ze uw pasfoto eens rondgegeven hebben op den bureau en de belendende kantoren, en allemaal eens een eigen lol er bij verzonnen hebben, ja, dan zijn ze intussen wel een week verder. Maar noemt gij dat gerust maar bureaucratie, Tom!

 2. Als ge uw rijbewijs laat maken op de burg (in’t stad) doen ze dat meteen! Zelfs op een zaterdag.. En die foto is nu waarschijnlijk al op het nachtkastje van de poetsvrouw beland, aan het ‘liggen’.

  Volgens mij heb je trouwens ook de groeten van Emmy, heb haar vanmiddag gezien op in’t stad.

 3. Hmm, misschien is het eerder een blaam aan Asfaltkonijn dat zij een licht gepimpte standaardlay-out gebruiken, i.p.v. onze blaam om dat geval ook mooi te vinden.

  De titel, achja, wij noemen ons dj-spellement toch wel hoe wij willen?

  En ja, wij missen Willy’s en Marjetten.

  Ochja, shove it, enzo.

 4. Pingback: Het weblog « The Dirty Jos Weblogging Device

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *