“slecht weer bestaat niet, enkel onaangepaste kledij”

Tom is niet dom
want hij slaat met een kom
op een bom,
oh wacht
dat is wel stom
van Tom.

Tot zover mijn bijdrage voor Gedichtendag. Enfin, van mijn klasgenootjes uit het lager onderwijs. Gepest dat ik werd, niet te doen. En voor alle gedichtnazi’s out there, dit is wel een gedicht, ok, het is _verstaanbaar_, maar het rijmt en het leest ongemakkelijk.

Pieter (of Piet zoals ik hem sinds deze middag heb besloten te noemen.) heeft beloofd om ooit eens een post te maken voor deze website. Ik had “beloofd” eerst met een t geschreven dus ik ga stoppen met typen voor ik nog andere debiele fauten maak. Heyyyyyoooooo.

4 thoughts on ““slecht weer bestaat niet, enkel onaangepaste kledij”

  1. Volgens mij is het gewoon post-anale depressie. Dat of het zijn de witte vlokken die pardoes uit de hemel komen gestort. Zeg nee tegen schilfers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *