My fine is $330.10

Ik heb mij gisteren bezig gehouden met een tekening van eenhoorn in te kleuren. En ik vind het nog schoon gedaan ook. In fact, ik ben er zelfs een beetje trots op. Ja, drie kleurtjes kiezen en binnen de lijntjes kleuren, was ik een mongooltje, dan toch een vree slim mongooltje. Gisteren hebben we trouwens naar 50 First Dates (Als mijn banner niet duidelijk genoeg was, ik ben Fan van Adam Sandler.) gekeken en op het einde deed er een meisje in mee en mijn moeder vond het maar een lelijk kind: “Het lijkt wel een mongooltje. Is het geen boterham aan het smeren?” Wat enkel zéér grappig is als je De Neveneffecten hebt bekeken (en haar vergeeft dat het eigenlijk sandwiches waren). En ja, mijn moeder mag zo’n lollen maken. Als ge een huis, een man en twee schatten van kinders hebt, dan moet ge geen eigen gevoel voor humor hebben. Note to dirty jos: moeder worden.

Over één van die schatten gesproken (maar dan wel de minder schattige), mijn zus is deze middag naar Leeuwarden vertrokken op Erasmus. Inderdaad. Erasmus. In het verre, _verre_ Nederland. Er waren veel gegadigden, maar Evi had het voordeel dat ze de taal spreekt. Ze blijft daar drie maanden en ik mis ze nu al eigenlijk (Met wie ga ik nu naar Veronica Mars kijken? Met wie ga ik nu roddelen over andere mensen? En oh mijn god, wie ga ik nu de slappe lach bezorgen door het woord ‘scheet’ uit te spreken?), maar gelukkig heeft ze ook aan ons gedacht, enkele _honderden_ kilometers verwijderd van haar, ze heeft namelijk ook een blog! Probeer te negeren dat het op MySpace is. Akkoord, das niet gemakkelijk, maar mij is het gelukt. Wel spijtig van mijn hoornvlies.

Ik was gisteren wat op mijn achternaam aan het googlen om te zien of ik nog steeds nummer één ben (dat ben ik nog steeds.) en ik kwam toevallig hierop terecht. Een fijn exemplaar, al zeg ik het zelf. Vergeet de helft van de tijd dat er een spatie moet na een komma,heeft twee kinderen, zijn ideale vrouw is “SOMEONE TRUE AND HONEST! ATTRACTIVE,CLEAN,SEXY,AND DON’T FORGET LOVABLE!” en hij ziet er zelf ook vree ATTRACTIVE,CLEAN,SEXY uit. Witte sokken, mmmmmmm.

En u dacht dat deze post al veel te lang was! Ge zit nog niet eens in de helft maat. Het laatste deel is wel het minst interessante. Sla het anders over, maar als iedereen morgen op de speelplaats erover gaat praten staat ge daar wel mooi. Nu goed, het zijn jouw imaginaire vriendjes dus ik mag hopen dat ge toch ietwat controle hebt over de gesprekken die je voert.

Nu, de titel is een spelleke dat ik ergens op een amerikaanse blog heb gelezen en die ik dus als _allereerste_ in de Vlaamse Blogosfeer introduceer (en hierdoor is iedereen vanaf nu verplicht om naar mij te linken als ze dit ook willen gebruiken. Linkhoer? Linkhoer.) Hoe langer ik er over nadenk hoe debieler ik het eigenlijk vind, maar goed, anders moet ik weer een titel bedenken en sinds ik met mijn mp3-speler rondloop hoor ik eigenlijk nog maar weinig gesprekken van andere mensen. Maar hieronder staat dus een lijstje met “stoute” dingen en ge moet alle boetes van alles wat ge al gedaan hebt optellen en ergens online zwieren! Het is ongelooflijk veel fun hoor, vooral als ge vier keer opnieuw moet beginnen omdat iemand op Google Talk vraagt hoelang het nog duurt eer mijn post online komt en ik daar natuurlijk weer op moet antwoorden maar niet in staat ben om tegelijkertijd een getal te onthouden. Blijkbaar toch niet zo’n vree slim mongooltje after all.

Smoked pot — $10
Did acid — $5
Ever had sex at church — $25
Woke up in the morning and did not know the person who was next to you — $40
Had sex with someone on MySpace — $25
Had sex for money — $100
Vandalized something — $20
Had sex on your parents’ bed — $10
Beat up someone — $20
Been jumped — $10
Crossed dressed — $10
Given money to stripper — $25
Been in love with a stripper — $20
Kissed some one who’s name you didn’t know — $0.10
Hit on some one of the same sex while at work — $15
Ever drive drunk — $20
Ever got drunk at work, or went to work while still drunk — $50
Used toys while having sex — $30
Got drunk, passed out and don’t remember the night before — $20
Went skinny dipping — $5
Had sex in a pool — $20
Kissed someone of the same sex — $10
Had sex with someone of the same sex — $20
Cheated on your significant other — $10
Masturbated — $10
Cheated on your significant other with their relative or close friend — $20
Done oral — $5
Got oral — $5
Done/got oral in a car while it was moving — $25
Stole something — $10
Had sex with someone in jail — $25
Made a nasty home video — $15
Had a threesome — $50
Had sex in the wild — $20
Been in the same room while someone was having sex — $25
Stole something worth over more than a hundred dollars — $20
Had sex with someone 10 years older — $20
Had sex with someone under 21 and you are over 27 — $25
Been in love with two people or more at the same time — $50
Said you love someone but didn’t mean it — $25
Went streaking — $5
Went streaking in broad daylight — $15
Been arrested — $5
Spent time in jail — $15
Peed in the pool — $0.50
Played spin the bottle — $5
Done something you regret — $20
Had sex with your best friend — $20
Had sex with someone you work with at work — $25
Had anal sex — $80
Lied to your mate — $5
Lied to your mate about the sex being good — $25

34 thoughts on “My fine is $330.10

 1. Met de .10, .50 en .60 moet ge oppassen. Nu weten we dat ge allebei eens iemand gekust hebt waarvan ge de naam niet kent. En geen van beide ooit in ‘t zwembad gepist? I call bullshit.

  Aan mij is een groot speurder verloren gegaan.

  (Ik haalde 320.5. Jep, zwembadpisser.)

 2. Pingback: marnik.org

 3. Pingback: My fine is $75 « Niljä Dee

 4. toffe zus heb je, ene die kan lachen met scheten…als ik een scheet laat vlieg ik verdikke van tafel van mijn zussen…
  ze vergeten dat ze toen ze nog peuters waren tijdens onze worstelpartijtjes op mijn gezicht scheten lieten, …en dan zaten te kraaien van plezier
  de trutten…

 5. 80 $ voor anale sex? Zwaar overschat. Typisch voor Amerikaanders om daar zo veel spel van te maken.

  En op je 28e vogelen met iemand van 20 is in België niet echt strafbaar, tenandere.

  En sex met mongooltjes staat er niet in.

  Zo een stom spel maat.

  Mooie tekening, dat wel.

 6. Euhm… 420 *bloos*

  Maar ik heb wel lekker nog nooit in een zwembad geplast. Allé, toch niet tot mijn herinnering…

 7. ‘Dat ik alles dat ik daarop te zeggen heb’ makes not much sense indeedio.. :/

  Maar.. ik ben toch just als ik verondersteld word te denken dat ge al die dinges al ooit eens in uw leven gedaan hebt, right?

  I mean, weet uw moeder daarvan enalles? Of snap ik het spelleke nie?

 8. Pingback: My fine is $385,6 « Weblog van Sam Borrey

 9. Pingback: Zwembadpipi, ja ja ja « Onnozelheid mag!

 10. Huh..dat werkt omgekeerd hier? Iedereen wil hoge scores halen! Ik ben 215 en aangezien dit spel volgens mij voor pubers gemaakt is en ik al heel lang geleden volwassen werd lijkt dit me matig. En blij toe!

 11. Pingback: w0lfie.be » Blog Archief » My fine is $325,6

 12. Pingback: w0lfie.be

 13. Pingback: Pimpajoentje Punt Bee Ee » Blog » My fine is $75

 14. Pingback: Mijn boete is… 335$ « Car la vie est une chose perdue si on n’a pas vécu comme on aura voulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *