Wat een friggin’ làme blogspelletje, Brutèn

Gawd, wat een dag. Sta ik op en ga ik naar het wc, merk ik dat iemand gans de bril heeft onder geplast. En dan moet je weten dat ik die wc enkel deel met drie _meisjes_, wat dus enkel kan betekenen dat minstens één van hen zo’n feministe is die denkt dat alle mannen hun dagen vullen met vrouwen een minderwaardigheidscomplex aan te smeren en daarom ook rechtopstaand wil plassen maar haar plastuit nog niet helemaal onder controle heeft. Of ja, ok, er was een gast op bezoek, dat kan ook, maar feministes zijn meestal lesbiennes en die haten mannen nog meer dus dat scenario is wat vergezocht.

En alsof dat nog niet genoeg was, werd ik vandaag geterroriseerd door bejaarden. Op de bus is één van die gasten op mijn nieuwe schoenen gaan staan en toen ik wat later de roltrap nam in het winkelcentrum had het bejaard koppel voor mij er niks beter op gevonden dan bovenaan de trap te blijven _staan_. Was het niet voor mijn cat like reflexes, ik lag weer beneden. If you ask me, het enige verschil tussen bejaarden en rondhangjongeren is dat ik mijn mp3-speler niet hoef te verstoppen.

Ik volg dat ganse Monumentenstrijd gedoe niet echt, maar ik heb zo de indruk dat de meeste mensen nogal graag zouden hebben dat de Boekentoren wint. Ik, het zal u ongetwijfeld verbazen, behoor daar niet toe. Platgooien en alle boeken inscannen zodat ze elektronisch raadpleegbaar zijn. IN DIE VOLGORDE (Niet echt. I was going for the cheap laugh). Of hey, ik heb gehoord dat de Roma nog een plaats zoekt om te leven. “Gent zonder hart, Roma zonder dak” rijmt wel van geen kanten, maar eens ze tussen al die boeken wonen zal er wel één es een woord vinden dat rijmt met hart. Hmm. Al vijf minuten aant nadenken en zelf geen rijm vinden, awkward. AWKWARD! Natuurlijk! “Gent zonder hart, Roma dakloos terwijl er een ganse toren vol boeken daar maar staat te staan, awkward”. Misschien kon het niet op hun spandoek.

Eigenlijk rijmen hart en awkward ook nie, maar fuck you als ge peist dat ik gans die paragraaf ga herschrijven. Ik moet dringend pipi doen.

5 thoughts on “Wat een friggin’ làme blogspelletje, Brutèn

  1. Wacht tot als ge sperma in de afvoer van uw douche vindt en dan zult ge pas echt weten met wat voor feministen ge te doen hebt. Okselbaarden en natte wc brillen zijn niets in vergelijking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *