Nog vijf dagen en tis weer weekend!

Ok, wat is er nu zo moeilijk te begrijpen? msnATbrutin.be is mijn adres voor msn messenger, dus waarom sturen sommige daar mails naartoe? Is het niet, kweenie, _logisch_, dat mijn echt e-mailadres tomATbrutin.be is? Nee? Alle mails die nu nog toekomen via het eerste adres worden teruggestuurd met véél vuile dingen erin. “wijnvlekken” “gebruikt toiletpapier” “ongewassen sokken”. Spijtig dat ik hier geen geld mee kan verdienen.

Ik ben donderdag gaan solliciteren in een universiteit in het Gentse. Bij het binnenkomen moest ik mijn naam en reden van bezoek opschrijven. De zeven mensen voor mij hadden als reden “Solicitatie”. Serieus! Dat probeert dus werk te krijgen, solliciteren gelijk da we zeggen, maar dat kan sollicitatie nog geeneens schrijven. Moest ik een werkgever zijn, ik zou zo’n mensen toch nooit aannemen. *hint hint*.

En de GB he, nu ik toch aant neuten ben, verkoopt clementines. Met PITTEN.

One thought on “Nog vijf dagen en tis weer weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *