Evi had als voordeel dat ze de taal sprak. Mooi niet dus!

Zoals aangekondigd een post van Pieter. Ik heb niks gecensureerd, maar dat zal u zo meteen ook wel duidelijk worden.

Ja, ik ben dus die kerel op wiens bloot gat jullie oog valt, telkens je brutin.be een bezoekje brengt. Tom beweert dat die foto echt al zot veel views heeft, en dat de lyrische commentaren erop binnenstromen. Ik weiger hem te geloven, hij is gewoon m’n ijdelheid aan het testen.

Tom weigerde tot nog toe om openlijk op z’n site te zetten dat hij eigenlijk redelijk wanhopig op zoek is naar werk, dat had iets met waardigheid te maken ofzo. Waardigheid kun je wel niet tussen je boterhammen leggen als je honger hebt, ma bon. Aangezien ik echter carte blanche kreeg om een blogo… euh… stukje te schrijven, moet ik mij niet inhouden. Dus beste werkgevers van aller soort allooi, als je op dit eigenste moment, zo tijdens de werkuren, wel es durft surfen naar brutin.be, ongetwijfeld één vd weinige sites die niet geblokkeerd is en waar toch evenveel te beleven valt als op porno-, gok- of sportsites, aarzel dan niet om deze kanjer in de informatica binnen te halen! En haast je maar een beetje ook, want ik sta op het punt een dotcom-bedrijfje op te richten en Tom aan te werven als enige werknemer! Wij economisten laten nu eenmaal de informatici het werk doen.

Het zou sowieso echt wel handig zijn mocht Tom snel zicht krijgen op werk, anders zit een reisje richting Leeuwarden met mij en hopelijk ook Sanne-panne-jerrycanne er niet in voor hem. Hij mist zn bevallige zus Evi immers al heel erg hard! En hey, werklozen hebben ook recht op vakantie, hoor! Eigenlijk gaat hij ook mee om tussen mij en Evi te slapen. Hij betrouwt mij niet met z’n zusje alleen in één kamer. Al helemaal niet op buitenlandse bodem, waar de womanizer in mij wakker wordt. Het Evi-Pieter alarmpeil werd onlangs door Tom trouwens terug opgeschroefd naar de oranje fase. Dat was na het lezen van de survey op Evi haar weblog. In a boy/girl… Favourite eye color: brown… Favourite hair color: dark… Short or long hair: short…Height: same as me… Weight: not fat. Kbedoel, ik kan veel “positieve lichaamskenmerken” bedenken waar ik nu niet bepaald in excelleer (gespierd, groot, brede borstkas,…), maar “Not fat” is wel hét lichaamskenmerk waar ik met grootste onderscheiding + felicitaties van de jury aan voldoe!

Neen serieus, ik vind Evi haar avonturen echt wel interessant om lezen. Tegenwoordig zelfs met volledig didactisch verantwoorde Notes to myself. Het docentenkorps van Artevelde zal onder de indruk zijn. Alleen beetje jammer dat het Note to self is ipv myself, zo wist spellingsgoer(oe) Tom mij te vertellen. Hij is dan ook beter dan Evi, voegde hij er fijntjes aan toe. “Het hangt er vanaf in wat”, repliceerde ik (repliceerde met c, ook al is het “de repliek”, er bestaan immers geen woorden die eindigen op een c, en een tic-tac telt niet). In de categorie Leutige tieten scoort Evi toch beter. Oh, en dat weet ze zelf ook maar al te goed hoor: Your best physical feature? “Boobs”, is het resolute antwoord. Der staan trouwens nog een aantal interessante antwoorden in die survey op haar myspace-account. In the past month have you smoked? No, In the past month have you been on drugs? Nooooooo. Hmmm, wat zegt die 2de nooooooo nu over die 1ste no? Ik zal alvast het antwoord op volgende vraag zelf invullen: Are you always completely honest while filling out these surveys? Noooooooooooooooooooooooooo.

De vraag In the past month, have you gone on a date? werd dan weer als enigste (bewust?) open gelaten. Zou 2 weken Olland al een Erasmus-lief opgeleverd hebben? Wie zal het zeggen. Evi zelf allicht niet. Mama & papa (Dag Luc), de docenten, de ex-liefjes,… lezen immers gretig mee!

Zo, dit was het. Volgende keer schrijf ik over voetbal.

10 thoughts on “Evi had als voordeel dat ze de taal sprak. Mooi niet dus!

 1. En ik maar denken dat er gesmeekt wordt om informatici. Een vriend van me heeft net zijn TSO-diploma informatica. Hij begon eerst aan een universitaire opleiding, maar is weggeplukt met een wel heel mooie job.

 2. haha joris da’s een goeie!

  en bruno, volgens mij is het plastiek en truuk, die twee andere tellen niet mee want da’s engels.

 3. “Note to self: Nederlanders kennen de Vlaamse Evi-betekenis van het werkwoord “doorgaan” niet.”

  “Note to self: In Nederland ben ik verplicht om het werkwoord “heten” correct te gebruiken, want in tegenstelling tot wij foute Vlamingen begrijpen ze je echt niet wanneer je “noemen” in de foute betekenis gebruikt.”

  Note to Pieter en Tom: Je moet beter leren lezen ééé .. note to myself.. tsss
  En die survey heb ik ingevuld met Steph en Moluk (Steph typte) op een leutige avond dusja :)

 4. “De vraag In the past month, have you gone on a date? werd dan weer als enigste (bewust?) open gelaten.”

  Mag ik u erop wijzen dat het “enige” is i.p.v. “enigste”.
  Dank :p

 5. Evi, echt een vreemde site deze. Maar misschien omdat ik een hollander ben ofzo. Maar ik dacht laat ik even contact met de Belgen maken. Van alle mensen in Rengerslaan::::::::: —))))))))))))) viva Espana que cebau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *