Soep aan de ui

En ge moet niet peizen dat Pieter eens laat weten hoe het daar is in Leeuwarden, God no, beeldt u in dat hij betrapt wordt door één van zijn nieuwe en hippere vriendjes terwijl hij zit te smsen naar saaie mensen in Brugge, Kant-hoofdstad van België, ik mag er niet aan denken. Wel, als hij terugkomt staat hem een mooie verrassing te wachten, want Bert, Floris en ik hebben ons ingeschreven voor Nacht van het Examen op 21 maart in Gent en het zal volzet zijn als hij terugkomt! Ojo, met mij wil je geen boel maken, laat dat duidelijk zijn.

Ik moet Kim Clijsters niet. Topsporters verdienen veel te veel geld, daar kan ik weinig aan veranderen, maar dan verwacht ik toch tenminste dat ze pas stoppen als ze ofwel een zware blessure hebben opgelopen ofwel gewoon te oud zijn geworden. En Kim Clijsters is 23 (gelijk mezelf, moest u zich dat afvragen. En ik heb blauwe ogen. En een groot litteken op mijn buik. Lievelingsdier? De eend. Ya. Rly.) wat enkel de pensioengerechtigde leeftijd is voor kinderpornosterren. En nee, gedumpt worden door Leyton Hewitt is ook geen zware handicap. Haar onbekwaamheid om deftig Nederlands te praten tijdens interviews komt al meer in buurt, maar dat heb je dan weer niet echt nodig om tennis te spelen. Neet jongskens, ze stopt omdat ze int geld stikt en dus helemaal geen tennis meer hoeft te spelen. Dus nee, ik vind Kim Clijsters geen grote madam en ze hoeft van mij ook niet na elk toernooi beginnen janken omdat ze het gaat missen. Besides, eens het geld op is komt ze toch terug en kunnen we weer over “ons Kimmeke” praten. Kimmeke.

Toen ik de bus naar huis nam, kwam er een dikke vent naast me zitten. Onaangenaam, da kunde wel gaan peizen.

Tis vandaag Jeffrey zijn verjaardag. Ik link enkel uit beleefdheid, u hoeft er heus niet op te klikken want er staat niks nieuws op. Bij mijn andere blogvriendjes is het niet veel beter, die van Tim is nog steeds kapot (buiten school, slapen en homoseksuele seks met jongens doet hij toch niet veel interessants), Stijn lijkt ook niet meer terug te komen en Joris is te bang dat iemand die hij kent zijn site zou ontdekken, want ja, hij schreef altijd zo’n persoonlijke dingen en niet uitsluitend over politiek of saaie geschiedenisboeken. Ik zoek dus vier nieuwe blogvriendjes. Freaq, gelieve u te onthouden. Die doet overdag niks anders dan posts maken, ik vraag mij soms af wanneer hij precies artikels schrijft voor dat krantje? Het leuke aan de Krant van West-Vlaanderen vind ik die foto’s van evenementen waarop telkens een hoofd is omcirkeld en als het de uwe is dan kan je een prijs winnen. Jah, dat is het leukste eraan.

Bon, dat is dus ook de laatste keer dat ik een post schrijf terwijl ik Mario Kart 64 aan het spelen ben. Veel te onsamenhangend. De volgende keer link ik gewoon naar een post van Michel en heb ik toevallig dezelfde mening. Origineel zijn, daar bereik je niks mee. Galileo was ook origineel toen hij beweerde dat de aarde rond de zon draait. En dan kreeg hij de rest van zijn leven huisarrest. Ik heb ooit eens een maand huisarrest gekregen en ik werd zot, zo ganser dagen thuis moeten zitten met enkel een computer en een tv. Ja, ik doe sowieso niks anders dan computeren en tv-kijken, u heeft mijn lol door.

De titel is Bert zijn persoonlijk bericht in Windows Live Messenger. Volgens mij is dat iets zoals “stront aan de knikker”. Die jeugd met hun rare humor tegenwoordig.

11 thoughts on “Soep aan de ui

 1. Man, dat moet jàren geleden zijn dat jij nog onze gazet hebt gelezen, blijkbaar. Dat van die hoofdjes, da’s toch al een eind geleden zulle. Tegenwoordig schrijven we zelfs al omcirkeld met een d langs achter, imagine that.

  (voila zie, een post op een ander _zonder_ humor in, kben aan t sparen om op mijn eigen te beginnen)

 2. Volgens mij had ik je al verteld dat dat in Brussel op een groot blad tegen de muur geplakt hing ter promotie. Had ik een betere gsm khad er een scherpe foto kunnen van trekken…

 3. Ik ben geen sportliefhebben en ik vind tennis oneindig saai om naar te kijken, maar Kimmeke blijft tenminste wel in België wonen, terwijl veel andere ongelooflijk rijke sporters hun heil in Monaco gaan zoeken, zogezegd wegens het zachte klimaat…
  Btw ik vind Adam Sandler vaak ook geweldig, vooral in combinatie met Drew Barrymore, “50 first Dates” is fantastisch, maar mijn favoriet boven alles is “The Weddingsinger”!!
  “I’ll even let you hold the remote control…” of dat bommake met haar “meatballs”…

 4. Dan zal ik heel die bleiterei gedroomd hebben met haar pa en dat ze toch zoveel belasting moesten betalen en dat het niet mooi weer was en dat eigenlijk iedereen tegen haar was en dat ze dan wel naar het buitenland gingen gaan.

 5. @Sandrissimo: Die sporters die naar Monaco trekken, hebben gelijk.

  Bovendien ben ik ook geen Clijsters-aanhangster. Ik heb veel meer respect voor Justine Henin die in mijn ogen een veel grotere sportvrouw is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *