Much harm ensnares

Interessante week achter de rug. Ik ben niet van plan om u er iets over te vertellen, maar geloof me nu maar als ik zeg dat het een interessante week was. Een vrij teleurstellende week ook en eigenlijk als ik er nu es goed over nadenk, helemaal niet zo interessant. Behalve al wat teleurstellend was, maar u bent toch niet zo één van die mensen die graag andere mensen ziet falen he, of wel? Kijk nog wat naar Idool anders. Maar ik kan begrijpen wat er zo fascinerend is aan Herman Schuermans die doet alsof hij iets van muziek kent. “Euhm excuseer, ik ben dus wel de organisator van het bekendste festival van Europa en misschien zelfs van de _wereld_ en al de groepen die komen zijn, gelijk, fenomenaal goed en ja ok, het zijn misschien elk jaar dezelfde klassiekers aangevuld met enkele groepjes die in de Afrekening stonden dit jaar, maar dat maakt mij dus wel gekwalificeerd om te oordelen over zangtalent hoor.” Zwijgt jong, er zit meer man in uw naam dan in uw ganse lichaam. SNAP! Herman? Eerder Hermiet. I’m on a roll here. Of nee. Toch niet.

De spellingscontrole herkent “Herman Schuermans” niet. Bless its little heart! Ik ga het hem niet leren ook, dan kan ik hem evengoed vertellen dat Sinterklaas niet bestaat en dat ik degene ben die geld onder zijn kussen legt in plaats van de tandenfee.

Wat er normaal nog in deze post zou hebben gestaan, moest ik ook eens daadwerkelijk iets afwerken waar ik aan begonnen ben:

 • Pendelaars met opplooibare fietsen. Belachelijk.
 • Ik moest deze middag mijn vader zijn nek en schouders insmeren met een of andere zalf. Gelukkig is hij wel nog in staat om zelf zijn pamper te verversen.
 • Mensen die terugkomen van skivakantie en de weken erna lopen te vervellen. Dat enerveert mij.
 • Bwards. Ga ik of ga ik niet?
 • Wanneer Stijn aan zwarte homoseksuele mannen denkt, denkt hij aan Carter uit Spin City. Ik denk eerder aan Whoopi Goldberg. Ach komaan, das grappig! Ze heeft geeneens wenkbrauwen!
 • Pieter is nog steeds de max.

De titel is een anagram voor Herman Schuermans. Als u nu denkt, “is dat het beste wat hij kon bedenken?”, dan bent u duidelijk deze post van onderen naar boven aan het lezen.

10 thoughts on “Much harm ensnares

 1. Hell! Muckiest jive.

  vuur: Hoge verwachtingen? Hou u klaar om ontgoocheld te worden.

  shrimp: Que? Welke award?

  Stijn: Noem mij keer nie dik, anorexia-wannabe.

  Voila, weer mijn PR afgehandeld. Totnognekeer.

 2. 2 Meisjes – 2girls punt skynetblogs punt be – pipo.

  Je denkt toch niet dat ik om iemand zijn complexen ga lachen waar ik nog de finale van The Wire van wil hebben.

  Shiiiiiiiiiiiiittttttttt!

 3. Allee, zij keer stil. Straks leest Michel dit en kijkt hij ook naar The Wire en maakt hij daar een post over en dan gaat iedereen weer denken dat hij kweenieoehip is en al. En ge weet dat ik daar niet tegen kan!

 4. No worries, ik blijf veilig een paar straten achter het hip-zijn aan.

  Battlestar: Galactica en Heroes en House MD, die dingen.
  Ah, en het nieuwe seizoen van Futurama, natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *