If you gonna sell the cookies, you gotta wear the uniform

Ging ik daarnet voor het eerst naar het toilet deze week (Ik ben dan ook maar net toegekomen in Gent, want mijn darmen werken prima thankyouverymuch.), hangt er een post-it aan de muur met daarop het volgende:

Gelieve het licht niet te laten branden. Ik betaal daar ook voor dank u

Oh wow. Niks tegen de inhoud hoor, want ik heb ook geen zin om extra te betalen omdat iemand te lui is om op een lichtschakelaar te duwen bij het weggaan, maar de boodschap komt maar flauw over. Er staat zelfs geen naam onder, bangerik. Het verbaast mij dat ze geen blaadje met uitgeknipte letters van krantentitels heeft gebruikt, wat als straks iemand haar handschrift herkent! Dan zegt die het door aan de rest van ons en kunnen we over haar roddelen! Want zo is dat hier op kot, één gezellige bende, iedereen kent iedereen. Eens denken, mijn buurman heet ook Tom, dat kan ik nog net onthouden. Dan is er nog Marjolein en Marga die een wc delen met mij (Oh the stories I could tell you. Oh wait, I already did.) en Joris, Lieven, Merijn en Sofphie. En mijn onderbuurvrouw natuurlijk, maar die is al enkele weken niet meer hier geweest, *pruillip*.

Zijn jullie ook zo onder de indruk van het nieuwe liedje van Pink, Dear Mr. President? Komaan, ze heeft dus wel kritiek op George Bush hoor, das megastoer! Vooral omdat hij nog maar zes jaar aan de macht is en je volgens mij nog maar weinig Amerikanen vindt die Bush nog niet kotsbeu zijn. Respect hoor, Pink. Het leuke aan deze paragraaf is het feit dat Pieter fan is van Pink en ik dus eigenlijk ook met hem lach zonder echt moeite te moeten doen, waardoor mijn twee leukste activiteiten gecombineerd worden: lachen met mensen + niks doen.

Hier mijn verlanglijstje voor Pukkelpop. Als mijn andere verlangens een indicatie mogen zijn zal er dus niet veel van in huis komen. Och-here da Tommeke!

  1. And You Will Know Us by the Trail of Dead
  2. be your own Pet
  3. Modest Mouse
  4. The Fall of Troy
  5. Pretty Girls Make Graves

Ge kunt hypothermie krijgen van de coolheid van da lijstje. Pretty Girls Make Graves stoppen er trouwens mee eind dit jaar *bleit*.

Timmy heeft een nieuwe website. Inderdaad, nu kan je zijn site weer vrijwillig _niet_ lezen.

Das al wat ik kon bedenken. Morgen meer. Mmm alliteratie.

7 thoughts on “If you gonna sell the cookies, you gotta wear the uniform

  1. Really? Omdat het een meisjeshandschrift is (meisjes schrijven mooier omdat ze zwanger kunnen worden, nvdr) en omdat ik dat toilet deel met drie meisjes. Dat weet jij toch ook?

  2. gewoon post-it terughangen met het volgende:’gelieve dan geen tampons in het WC te gooien de loodgieter betaal ik ook’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *