“Want zijn handje past nog in een bierglas”

Het was heus niet allemaal rozengeur en maneschijn op de Bwards.

  • Ook ik vond het sympathiek van Croky om daar bergen chips te leggen, maar ik ben wel slim genoeg om te beseffen dat ge niet _en_ chips met kaassmaak kunt eten _en_ niet uit uw bek stinken achteraf. Ik heb een paar gesprekken met veel moeite en weinig zuurstof moeten ondergaan.
  • Ok, we snappen het nu wel. Die van 2Girls bestaan niet echt en gans hun website wordt geschreven door ne dikke nerd. Ha-ha. Dat was grappig toen ik er allusies op maakte tijdens mijn blogbesprekingen, maar diene lol is nu al een paar keer teveel verteld. Ik vond het filmke van Stew dan ook maar slaapverwekkend.
  • Er moet duidelijk een maximumleeftijd voor bloggers opgelegd worden. Al die ouwe venten die de jongere blogsters zaten te begluren, serieus. Dit is Second Life niet zunne, we kunnen u zien!
  • De reusachtige berg wc-papier aan de lavabo’s was lachwekkend. Ik droog mijn handen met de blazer, zoals normale mensen die _altijd_ hun handen wassen na een toiletbezoek.
  • Iedereen die zijn badge afgaf aan de vestiaire kreeg een mooi cadeau, maar ik was natuurlijk weer zo slim om dat pas op het einde van de avond te doen. Toen alles al weg was. Ik heb nog al mijn charme bovengehaald “Wete gij wel wie ik ben? Brutin.be zegt u niks of wa?!”, maar het meisje leefde duidelijk onder een steen zonder internetverbinding. Kudos aan de barman die mij getroost heeft met zijn Bwards Live t-shirt. Mmmmm. Mannenzweet.
  • Ik weet niet wie Antwerpen gebouwd heeft, maar tis ne fasho. Volgens mij hebben we een dik halfuur verloren omdat we op een gegeven moment nergens naar links mochten. Fasho, nooit links, ik zag het eerst ook niet, maar het past wel goed eigenlijk.
  • Diene debiele stempel (wat moest dat in godsnaam voorstellen?) gaat niet meer af. Ik heb mij ondertussen al drie keer gedoucht en er is nog altijd een blauwe schijn te zien.

Oh en er was een gast met dezelfde pull aan, awkward. Gelukkig was ik bekender en dacht iedereen dat hij mij nadeed.

8 thoughts on ““Want zijn handje past nog in een bierglas”

  1. Die laptopzakken, ik zie het nut er niet van in. Wie koopt er nu een laptop zonder zak? Da krijgt ge er altijd bij. Laptopzakken weggeven is een beetje zoals lege cd-doosjes uitdelen, heel weinig mensen kunnen er iets mee aanvangen.

  2. Ik heb dus ook een hele week met die mottige stempel rondgecrost. En naar het einde toe begon dat op een uitgeleefde tattoo te gelijken, pft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *