Nikkertje!

Benjamin had mij uitgenodigd om woensdag met zijn Wii te komen spelen. Groot was mijn teleurstelling toen – Hmm, ik heb die lol al eens verteld. Maar deze keer had ik Pieter ook meegebracht. Hij kon er wel niet veel van en telkens hij een spelletje verloor zei hij “Mja, ik vond dit toch geen leuk spelleke”. Over Pieter gesproken. Hij belde daarnet dus ik zeg enthousiast “hallo!” en hij antwoordde met “hallo, mijn computer wil niet meer opstarten.”. En toen zei ik “oh met mij alles goed hoor, bedankt om het te vragen, _eikel_” en toen heb ik toegelegd.

Ik was duidelijk in een vree grappige bui op 14 januari 2004 (Ik ben Abby):

Aangezien we ons al jarenlang afvragen of Elijah Wood homo is of niet heb ik het dan maar aan iemand gevraagd die het kan weten. een homo. Hier volgt het volledige gesprek.

Abby: Hallo daar! Is Elijah Wood homo?
Homo: Euh, wie?

Voila! Bevestiging van een Franstalige homo, daar kan niks tegenop.

Ik ben samen met mijn vader een terras aan het aanleggen in onze tuin en daarom moesten we deze morgen naar de Brico om zakken zand en cement. Alles tesamen was dat zo’n 125 kg en toen we naar huis reden zei mijn vader “ge voelt toch wel goed dat er extra gewicht in de auto zit”, waarop ik gevat antwoordde: “Ja het lijkt wel alsof Evi in de auto zit”. Evi is mijn zuster en het is een dikkertje. En in tegenstelling tot haar lotgenoten is ze helemaal niet gezellig. Oh wow, de spellingcontrole herkent het woord dikkertje niet en geeft als suggestie nikkertje. Nikkertje! Valt het nu op dat ik de titel maar als laatste heb bedacht?

Yuk. Ben ik blij dat ik dit allemaal niet hoef te lezen. Maar heeft u de verborgen boodschap ontdekt? Nee? Ah, dan moet u het allemaal nog eens lezen hoor. Yeah, sucks to be you. Maar misschien zit er helemaal geen verborgen boodschap in en wil ik u gewoon kloten door alles nog eens te herlezen. Als ik u was, dan zou ik het gewoon nog eens herlezen, staat er een verborgen boodschap in, des te beter, staat er geen in, doe dan gewoon alsof u het niet herlezen hebt en u al lang doorhad dat het geen waar was. U wint hoedanook. En dat vinden wij van brutin.be belangrijk, dat u zich een winner voelt.

Zeg wat je wil, dit is toch nog steeds de grappigste blogpost met het woord nikkertje erin. Want racisme, dat is geen grapje. Of wel soms, Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding? Nee, het CvGKeR, die kennen het verschil tussen humor en racisme.

7 thoughts on “Nikkertje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *