Die vent komt vaker terug tot leven dan een personage uit Familie.

Ik heb vannacht gedroomd dat ik in Nederland in de Vitabis-fabriek moest gaan werken. Analyse that, Freud.

Bert! Floris! Dingske, euhm, ik weet het hoor, hmm, Pieter! Er staat een nieuwe mix van Maalik op de Tijuana site! Nu moeten we deze zomer wel weer op reis gaan. Want u weet dat niet, maar zijn vorige mix was de rode draad doorheen onze reis. En Pieter dacht dat cd’s krasbestendig waren, waardoor de mix bij elke luisterbeurt weer wat anders klonk. Goeie tijden. Dus Thomas: begin maar al een goed excuus te bedenken om niet mee te moeten! I kid, ge _moogt_ niet mee. Nee, maar serieus, hij was zaterdag jarig! En ik heb hem veel geluk in de liefde en een goeie gezondheid gewenst, wat grappig is, want hij vrijt al a gazillion years. Met dezelfde.

Ik vind bisschop Léonard een drol. “Homoseksualiteit is een niet goed ontwikkelde vorm van menselijke seksualiteit en is niet logisch. Holebi’s kennen een probleem in hun normale psychologische ontwikkeling en dat maakt hen abnormaal.”, val eens dood man. En als ik mij niet vergis, en ik vergis mij zelden, in tegenstelling tot uw vader toen hij zei “alles beter dan alleen zijn” (ge snapt hem wel ja), is dit toch ook één van de favorieten om kardinaal Danneels op te volgen? Ik stel voor dat mensen waarvan hun ganse leven draait rond de aanbidding van een wezen die ze nog nooit hebben gezien, de rest van de bevolking niet moeten vertellen wie er abnormaal is.

Timmy stelde voor om de vzw vlaamse blogosfeer te beginnen. Aangezien ik de eerste ben die het op een blog zei, is het mijn idee vanaf nu.

Ik ga deze week een nieuwe rubriek beginnen, ik weet wel nog niet precies wat het thema zal zijn en zo, maar het zal weer dolletjes worden.

Deze post is ten einde, tijd voor applaus.

3 thoughts on “Die vent komt vaker terug tot leven dan een personage uit Familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *