Harde pijn. Hartepijn!

Ik heb een nieuwe hobby! Tekstjes schrijven voor een drukbezochte weblog. “Maar Tom dat doe je nu toch al?”. Das waar, maar ik had het over Gentblogt eigenlijk. Jaha, ik spreek geen Gents, ik lust geen uuflakke en ik kan u al helemaal niet vertellen welke kerk er nu precies op de Korenmarkt staat (moest Gent een beetje logisch zijn dan was het de Korenkerk, but noooooo), maar ik mag toch meedoen. Wie wie precies als eerste erover heeft aangesproken dat weet ik niet meer, maar we zijn complementair, Gentblogt en ik. Ik hou van gratis naar evenementen mogen gaan en zij hadden iemand nodig om de gemiddelde leeftijd naar beneden te brengen (voordien schommelde hij rond de 38. Ik weet wat u denkt. i. ziet er inderdaad nog goed uit voor haar leeftijd. Beter dan haar botten alvast.).

Maar u hoeft niet jaloers te zijn hoor, tenzij u graag elke morgen zo’n zestig nieuwe mails van de mailinglijst ontvangt. Waarvan de helft dan nog enkel over tetten gaat.

Einde post! Ohhhh. Maar dan kan u nu mijn eerste en voorlopig enige artikel op Gentblogt gaan lezen. Beware! Hippie alert!

Oh en Parijs-Roubaix was hilarisch. Michel Wuyts die een donkere vlek op de achterkant van Tom Boonen zijn broek ontdekt en zegt “Hij zal in een zeldzame plas gereden zijn.” om dan later aan te vullen met “De ploegleider meldt dat Boonen last heeft van zijn darmen.”. Tom heeft in zijn broek gekakt!

5 thoughts on “Harde pijn. Hartepijn!

 1. En dat als Bruggelink, Brutin. You should be ashamed.

  De beste Boonenkluchten zaten trouwens bij Tomas Desoete.

  ‘Hij zal niet meerijden in de Scheldeprijs, maar hij komt wel het startschot geven’.

  En daarna ook nog: ‘naar het schijnt gaat Boonen zelfs de eindstreep trekken’.

  Mahahaha.

 2. Blogpost gelezen, Bruting. Niet mis, niet mis, maar wel redelijk braaf precies. Niet de Brutin die we gewend zijn. Hebt ge daar richtlijnen gekregen misschienst? Of hebt ge een lief?

 3. Amai, dat zal serieus tegenvallen want de gentbloggers betalen zelf hun tickets.

  En lang dat we daar op hebben mogen wachten op dat eerste artikel. Nog veel langer op het tweede…

 4. Ik dacht dat we afgesproken hadden dat lollen over mijn botten beperkt waren tot 500 stuks per week, Tom? Dat het daarna ongeïnspireerd, saai en zelfs een beetje strafbaar werd?

 5. Pingback: www.wielertoerist.be • Toon onderwerp - grappige fietsplaatjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *