“kweet da t nie grappig is maar lach toch maar keer!”

Gelezen in de comments van een filmpje op YouTube

this is a true thing that happens! its not a chain letter! its kinda scary at first but it really works!! paste this message into 3 comments and press ALT F4 and your crushes name will appear on the screen!!! its soo wierd

Dat deed me denken aan deze post op planet-ugent. Het enigste dat ik meer haat dan domme mannen zijn domme mannen die denken dat alle mensen rondom hun ook dom zijn en dus gewaarschuwd moeten worden over iets dat overduidelijk niet waar is. En ja, ik besef dat hij dat al een goeie maand geleden gepost had, maar dit is planet-ugent hoor, ik sta daar mee op en ik ga daar mee gaan slapen. Gelijk uw pa met uw ma, maar dan met meer plaats in bed. Oh en terwijl ik de namen overliep, kwam ik deze tegen. Laatste post: 6 september _2005_. Het verbaast me dat deze niet genomineerd was voor Clickx – Site van het Jaar. “Mijn eigenzinnige kijk op de gebeurtenissen in Vlaanderen en elders. Tevens een poging om te doen nadenken.”. Ligt het aan mij of hebben mensen die zeggen een eigenzinnige kijk op het leven te hebben meestal een nogal conservatieve en alledaagse mening? Het enige waar zijn posts mij trouwens over deden nadenken was waar ik nu ook alweer mijn scheermesjes heb gelegd.

Ik had zaterdag bijna mijn eigen meneertje confituur-moment. Ik stond in de rij aan de kassa in de Lidl naar de nieuwe Modest Mouse te luisteren, wanneer ik plots zie dat de kassierster naar mij zit te lachen. “Ola, kheb keure” dacht ik, daarbij bewust negerend dat haar BMI nog hoger was dan haar leeftijd, en ik deed mijn koptelefoon af, want ze zei iets en het was misschien wel haar telefoonnummer! Maar neen. “Hans is het zeker?”. Ow ow, ze verwarde me met een andere man, dat was minder vlinder. Ik stak mijn boodschappen weg, vroeg nog of ik met Proton kon betalen, ze antwoordde dat dat niet het geval was en ik voelde dat het nooit iets zou worden. Schoon verteld he! Misschien vertel ik morgen wel over onze zwoele dansavond, of het exclusief feestje met zwembad waar ze me mee naartoe nam en waar ik bijna verdronk. In haar ogen! Ohhhh, zo romantisch!

Ik heb net Twitter uit mijn Google Talk gesmeten. Tijd voor een terugblik op de hoogtepunten.

  • hou allemaal toch eens uw muil. Serieus.

Die kwam van mij eigenlijk, want er waren helemaal geen hoogtepunten.

RSS-ers! Hierboven staat een hilarisch filmke met Will Ferrell en een tweejarig meiske dat dingen als “you pay now, bitch”, “I’m gonna smack you” en “I need to get my drink on” zegt. Kan uw baby dat? Wat kan uw baby eigenlijk? Geeft uw baby een meerwaarde aan de maatschappij? Betaalt uw baby belastingen? Uw baby wordt gehaat door het rechtse politieke spectrum.

5 thoughts on ““kweet da t nie grappig is maar lach toch maar keer!”

  1. Ej maat, die laatste zin van het rechtse politieke spectrum stond er eerst niet. En nu zie ik hoger ook ineens andere zinnen. (Ik dacht dat “schoon verteld he” het einde van die paragraaf was).

    En achteraan staat er ergens “Want kan uw baby eigenlijk?”. Ziet ge ‘t nu? Met al dat aanpassen…

  2. Ik had zaterdag bijna mijn eigen meneertje confituur-moment.

    Ik dacht eventjes dat je ons zou vertellen dat je zaterdag een awards-show hebt gepresenteerd met een vreselijk groot, vreselijk groen en vreselijk oubollig pak aan. Waardoor ‘k mij onwillekeurig ga afvragen hoe het eigenlijk zou zijn met VTM’s Amedee…

  3. De tijden van uw verhaaltje komen niet overeen! For shame!

    En het is “een meisje _dat_”, maar die fouten zijn aangeboren, so.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *