A long time ago, we used to be friends

Ik weet niet wat ik het ergste vind: mensen die posts maken over hoe ze maar niet aan een lief raken en dus voor de rest van hun leven alleen gaan blijven, alhoewel ze nog geeneens dertig zijn of mensen die reacties achterlaten op zo’n posts om te vertellen dat ze zich ook zo voelen. What’s next? Dezelfde bloggers ontdekken dat de zon _niet_ uit hun gat schijnt en er *gasp* mensen zijn met ergere problemen? On-waar-schijn-lijk.

Maandagavond naar het “Groot Brugs Galabal” geweest. Aangezien er maar één galabal in Brugge georganiseerd wordt, is dat dus uiteraard ook de grootste. Vergelijk het met uw moeder die ook de slankste persoon in de kamer is als er niemand anders bij staat. Maar goed, al mijn vriendjes gaan daar naartoe en mijn zusje (die trouwens terug in België is, rejoice!) ook, dus heb ik mij ook maar opgeofferd. Ondanks het feit dat ik mijn das vijftigduizendmiljard keer opnieuw heb moeten knopen voor hij goed zat, was het best nog leuk ook.

Dingen die deze blogpost mist: humor, inhoud, volume en redenen om terug te komen. Een beetje gelijk uw moeder dus. Behalve het volume. Ja hoor, twee lollen over uw moeder in één blogpost. Yo momma’s so fat that when she went to the doctor, he told her she was grossly overweight. Die heb ik zelf uitgevonden.

Allee, nog eentje voor het slapengaan. Wat is de deal met koppels waarvan de partners op elkaar beginnen te lijken? Het ene moment sta je naar twee mensen te kijken waarvan je vrijwel zeker bent dat het broer en zus zijn en het volgende moment probeer je je middageten binnen te houden terwijl dezelfde twee mensen elkaar staan af te lekken.

10 thoughts on “A long time ago, we used to be friends

  1. Begrijpend lezen is duidelijk uw sterkste kant niet. Ik zeg gewoon dat het _ook_ het grootste is.

    Domi: Euhm. “Kop op, ge ziet er nog lang geen dertig uit!” Helpt dat?

  2. Grappig hoe ge er in de post “de grootste galabal” van maakt, als ware het een voetbal, en het in de comments rechtzet. Anyhoooo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *